Android Telefonu Root Yapmadan Hızlandırma Yöntemleri




Android telefonunuz yeterince hızlı olmadığını düşünüyorsanız, endişelenmeyin, pek çok çözüm var. Android cihazınızı aşağıdaki şekillerde hızlandırmanız iyi, ancak herhangi bir root işleme gerekmiyor. Android Telefonu Root Yapmadan Hızlandırma Yöntemleri


Bugün Android kullanan milyarlarca insan var ve sayısız kişi cihazlarını yavaşlatıyor. Diğer akıllı telefonlar gibi, çoğu Android zamanla yavaşlama eğilimi gösterir. Yetersiz RAM, virüs, düşük işlemci hızı ve bunun gibi çok daha fazla sebep problamaya neden olabilir. Bu yazımızdaki yöntemleri uygulayarak bu sorundan kurtulabilirsiniz.Bu yöntemleri denerken cihazınızı köklendirmeniz gerekmez. Dolayısıyla tek yapmanız gereken onu uygulamaya koymaktır.



Dahili Belleğinizi Yönetin


 
Android'de en önemli şeylerden biri dahili bellektir. Android, tüm uygulamaları bu fiziksel bellek biriminde tutar. Bu nedenle Android'i daha iyi dahili hafızaya sahip olanı seçmek ve o hafızayı gerektiği gibi yönetmek her zaman önemlidir. Pek çok uygulama ile doldurulmuş bir Android hızla ağırlaşacaktır.


Gereksiz Pencere Öğelerini Kaldırın



Birçoğunuz Android cihazınızda birçok widget var. Bununla birlikte, bu küçük uygulamalar bazen faydalı oldukları için telefonunuzdaki yavaşlamanın nedeni olabilir. Bu widget'lar, Android cihazınızdaki birden çok işlemden sorumlu olan RAM belleğinizde biraz yer kaplıyor. Kullanmadığınız bu aletlerin kaldırılması iyi bir çözüm olacaktır.

Pencere ve Geçiş Animasyon Ölçeklerini Yönetme

 
Her bir Android cihazın kalitesine dayalı kendi animasyon ölçeği vardır. Bu animasyonların Android performansı üzerinde çok fazla etkisi var. Pil ömrünün bir tanesidir, ancak performans düşen cihazları yavaşlatan bir diğer gerçektir. Bu terazilerin olabildiğince düşük tutulması, hem pil ömrü hem de cihazınızın performansı üzerinde olumlu etkiye sahip olacaktır. Bunu yapmak için, Ayarlar - Geliştirici Seçenekleri yolunu izleyin ve Pencere Animasyon Ölçeği'ni 0.0 olarak işaretleyin. Geçiş Animasyonu Ölçeği için de aynı şeyi yapın.

 Android Yazılımınızı Güncelleyin

 
Android söz konusu olduğunda, yeni bir sistem güncellemesi, cihazınızın performansı üzerinde olumlu etkisi olan daha iyi yenilikler ve düzeltmelerle birlikte gelir. Bu nedenle, Android cihazınız için bir güncelleme yayınlandığında bu güncelleştirmeyi ilk önce yüklemek iyi bir fikirdir. Her bir Android için güncellemeler Ayarlar - Telefonum Hakkında bölümünde izlenebilir.

Arkaplanda Çalışan Uygulamalarını Kapatın

 
Android cihazının genel performansından sorumlu olan RAM'ler, arka planda çalışan uygulamaları ve ön planda gerçekleşen işlemleri aynı anda yönetir. Yeterince büyük bir RAM'e sahip değilseniz, ArcAplant birçok uygulamayı açık bırakmak için cihazınızı yavaşlar. Onları kapatın ve sonuçlara dikkat edin.

Telefonunuzu Hızlandıran Uygulamalar kullanın

Google Play Store, Android telefonların hızını artırmak için iddia eden uygulamalarla doludur. Onlardan sadece birkaçı gerçekten yapıyor. DU Speed ​​Booster & Cleaner bunlardan biridir ve şu ana kadar 230 milyon kullanıcı tarafından kullanılmıştır. Uygulamanın tüm özelliklerini bir araya getiren, gereksiz veri temizleme, bellek genişletme, pil ömrü artırma, antivirüs desteği ve arka plan uygulamalarını optimize eden tek uygulama

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski