Sahte İphone'lere Dikkat


Sahte İphone'lere Dikkat


IPhone X ön sipariş için açılmasından sadece bir hafta önceydi, fakat sahte sahte zaten piyasaya sürüldü.Hong Kong'daki Global Sources olayında sembolize edilen Symbol S3 telefonu, açıkça iPhone X tasarımını taklit ediyor. Giriş seviyesi 4G Android telefon, diğer iPhone X'lere kıyasla sadece beyaz renk seçeneğine ve ön kamera çıkışı ise sahte.Symbol S3 5 inçlik 1.440x720 IPS ekrana sahiptir. Ekranın üst kısmındaki beyaz alan beyaz, bu nedenle her iki taraftaki boşluklar gerçek iPhone X'deki gibi ekrana dahil değil. Dolayısıyla renk siyahsa, ekranın üst kısmında kalın çerçeve varmış gibi görünüyor. ekranın üst kısmı, bu bir yalan olmazdı.

Tabii ki, rastgele bir Çin fabrikasının Apple'ın TrueDepth özelliğini taklit etmesini ve ucuz bir telefona koymasını beklememeliyiz. Ama arkasında 5 + 2MP ön kamera ve 13 + 2MP arka kameraman var. Telefonun park mıknatısı olmayan arka kısmı ayna gibi yansıtıcıdır. Sahte İphone'lere Dikkat

Android 8.0, MediaTek MT6739 işlemci (1.3GHz, 4x Cortex-A53, çift LTE veya LTE + WCDMA), 2,900mAh pil, 16GB depolama alanı ve 2GB RAM işletim sistemi özellikleri.Cihazın fiyatı bilinmiyor, ancak 150 ila 200 $ arasında olduğu tahmin ediliyor. Dolayısıyla, gerçek iPhone X'i alacak ve para için 5-6 Symbol S3 alacaksınız.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski