Android Telefonlarda, Telefon Rehberi Gmail'e Yedekleme Nasıl Yapılır?

 Android Telefonlarda Telefon Rehberi Gmail'e Yedekleme Nasıl Yapılır?



Telefon rehberinizdeki tüm numaralarının silinmesi bu kayıp çoğu kişinin başına gelebilen talihsiz bir olaydır. Gmail hesabınız kişilerinizi yedeklemenize ve istediğiniz zaman gelmenizi sağlar ...Bildiğiniz gibi, telefonunuzun işletim sistemi iOS ise, telefon defterinizi iCloud aracılığıyla hızlı şekilde eşzamanlayabilirsiniz. Artık, Android işletim sistemli telefonlar için Gmail hesabınızla güvende olabilirsiniz. Ve kişileri yedeklemek artık daha pratik. Telefon defterindeki numaralar yalnızca telefonunuzda değil aynı zamanda e-posta adresinizde de saklanır.Kişileri güvenli bir Gmail hesabına nasıl aktarabiliriz? Cevabı, bu soru ile birlikte bulalım.

Birinci Yöntem


İlk adım olarak, Android kişiler dışa aktarma işlemini uygulayarak kişilerinizi yedekleyebilirsiniz. Bunu yapabilmek için önce kılavuzunuzdaki Ayarlar, Kişiler, Kişiyi Dışa Akt / Aktar Duo seçeneklerini takip edin. Elbette, cep telefonunuzun markasına ve modeline bağlı olarak, her akıllı telefondan Dışa Aktar / Yinele seçenekleri mevcuttur.Sonra Import / Export Personals'ı tıklayın ve ortaya çıkan seçeneklere bakın. Genellikle ilk seçenek olan Cihaz Belleğinden Dışa Aktar'a dokunun. Bu işlemle, Sim Kart hariç cihaz hafızasındaki tüm kayıtları verebilirsiniz.Varolan dizininizi Dışa Aktar seçeneğiyle dışa aktarmayı seçtiğinizde dışa aktarma dosyasının Vcf uzantılı bir dosya biçiminde olması gerektiğine dikkat edin. Bu Vcf dosyası telefonunuza kaydedildiğinde, aygıt belleğinden kişilerimin dosyasını bularak dosyalarınızı USB kablo ile bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Dosyalarınızı yakın bir zamanda gönderdiyseniz, Gmail hesabınızı yedekleyebilir ve istediğiniz zaman kişilerinize kolayca erişebilirsiniz.

İkinci Yöntem


İkinci yöntem çok daha pratiktir. Bildiğiniz gibi akıllı telefonlarınızı veya tabletlerinizi ilk aldığınızda, Gmail hesabınızı telefonunuza ekleyerek Gmail hesabınızı telefonunuzla senkronize edebilirsiniz. Daha sonra hesap bilgilerinizi girmeye başlayabilirsiniz. Bilgileriniz otomatik olarak senkronize edilecek.

Üçüncü Yöntem


Son yöntemde, iki seçeneğiniz var. Gmail hesabınızdaki her kişi için bilgileri, Google Kişiler sayfasına gidip Gmail hesabınızdaki ek simgesini tıklayarak girebilirsiniz; en son olarak, Kaydet düğmesini kullanarak kişilerinizi Gmail hesabınıza yedekleyebilirsiniz. Veya önce transfer etmek istediğiniz kişileri bir CSV veya vCARD dosyası olarak başka bir e-posta hesabına indirebilir ve saklama alanına yer açmak zorunda olmadığınız kişileri silebilirsiniz.Bunu yapmak için önce Gmail hesabınızdaki Google kişileri sayfasına gidin. Kişilerinizi seçmek için kişi adlarının yanındaki kutuları işaretleyin. Diğer düğmesinden Dışa Aktar düğmesini tıklayın. Kişilerinizi yedeklemek için Google CSV'yi seçin ve dosyalarınızı kaydetmek için Dışa Aktar'a basın. Yapamadığınız bir işlem olursa lütfen konu altına yorum atarak belirtin en kısa sürede sorunuz cevaplanacaktır.






Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski