Android Telefonlardaki Bilgileri Başka Bir Telefona Aktarma Nasıl Yapılır?



Android Telefonlardaki Bilgileri Başka Bir Telefona Aktarma Nasıl Yapılır?



Telefonunuzu değiştirdiğinizde bilgileri Android cihazınızda da saklayabilirsiniz. Google Play Store'da birkaç hands-on uygulamayla tüm bilgilerinizi yeni telefonunuza aktarabilirsiniz.

Android: Yeni Telefona Bilgi Aktarımı


Verilerinizi yedekleyerek telefonunuzun Google Takvim ayarlarını, Kablosuz şifrelerini, Ana ekran ve duvar kağıtları, Gmail ayarları, Ekran ayarları, Dil ve giriş ayarları ve Saat ayarları Android cihazınızda saklayabilirsiniz. Bu bilgileri üçüncü taraf uygulamaları ile yedeklemek ve saklamak mümkündür, ancak hangi ayarların saklanacağını veya bilmeyeceğimizi bilemiyoruz.
Android cihazınızda Ayarlar> Yedekle ve sıfırla> Yedek verileri yedekleme adımlarını izleyerek yedekleme yapabilirsiniz. Bu, bildiğiniz ve aktif olarak şifrenizi kullandığı bir Gmail hesabınız olması gerekir. Gmail bilgilerinizi yeni Android cihazınıza girdiğinizde, tüm ayarlar otomatik olarak telefona aktarılır.

LastPass ile şifrelerinizi saklayın


LastPass'ı Android cihazınızda burayı tıklayarak indirebilirsiniz. Aklınızda tutmanız gereken tüm önemli şifreler LasPass ile eşitleyebilirsiniz. LastPass, Gmail hesabınızla oturum açmanızı ister.

SMS'lerinizi saklayın

Fotoğraflarınızı Google Fotoğraflar ile Saklayın


Telefonunuzdan fotoğrafları gizlemenin birçok yolu vardır. Dropbox, Google Drive gibi bulut uygulamalarında, fotoğrafların ve dosyaların depolanmasında iyi performans gösterir. Google Foto uygulaması da fotoğrafları saklama konusunda çok iyi. Gmail hesabınızı Google Fotoğraflar'a senkronize ederek fotoğraflarınızı güvende tutabili

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski