İOS 11 İşletim Sistemi Temiz Kurulumu Nasıl Yapılır- Resimli Anlatım

İOS 11 İşletim Sistemi Temiz Kurulumu Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım 



IOS 11 temiz yüklemesinin (iOS 11 temiz yüklemesi) yeni bir kurulumuna başlayabileceksiniz ve bu işlemin Apple mobil cihazlar üzerindeki etkisini tartışacağız. iPhone iOS 11 temiz kurulum en ilginç süreçlerden biridir ve bu konuda size yardım etmeye çalışacağız. Telefonunuz sabitse, yüklemek isteyebilirsiniz.

iOS 11 temiz yükleme kılavuzu

1. Cihazınızı yedekleyin (iTunes ve iClould)

Temizlendikten sonra, cihazınızdaki tüm bilgiler tamamen silinir. Bu nedenle, işlemden önce cihazınızı hemen yedeklemenizi şarttır.

ICloud ile yedekleme: Ayarlar> Apple Kimliği> iCloud> iCloud Yedekleme / Burada onay kutusunu işaretlerseniz, otomatik başlatma başlayacaktır.
 
ITunes'la önbellekleme: Önce iTunes uygulamasını bilgisayarınıza veya Mac'inize indirmeniz gerekir. Buradan iTunes'un en son sürümünü indirebilirsiniz. Programı çalıştırdıktan sonra iPhone'unuzu veya iPad'inizi bilgisayarınıza bağlayın ve güvenlik kilidini çıkarın. Ardından, iTunes'un sol üst köşesindeki cihazı tıklayın.












İlgili maddeyi göreceksiniz. Manuel Yedekleme ve Geri Yükleme, Şimdi Yedekle'yi seçin. Bir şifre ayarlarsanız, tüm ayarlarınız ve uygulamalarınız tamamen saklanır.


iOS 11 temiz kurulum

2: iOS 11yazılımını manuel olarak indirin (iOS 11 Son Kullanıcı Firmware Dosyası)

Apple markalı bir cihaz tarafından desteklenen IPSW Dosyalarının son sürümünü yalnızca birkaç adımda indirebilirsiniz. Buradan cihazınızı seçin ve masaüstünüzün en son sürümünü indirin. 2,5 GB'lık bir kurulumdan sonra, iOS 11 Software Release artık mevcut.

3: iPad veya iPhone iOS 11'in kurulumunu temizleyin

IPhone'unuzu kapatın. Cihazınızı kapatın. Cihazınızı kapalı olacak şekilde, iOS 11 belleniminin bulunduğu bilgisayarla (kablosuz) bağlayın. Aygıtı bağladığınızda iTunes'lar otomatik olarak açılır. Açamıyorsanız, el ile programı açın. Aygıtı üst kısımdan seçin ve aygıta koruyun. OSIOS 11 menü bölümünde, Mac'te Option (Seçenek) düğmesine basarak ve Windows'ta Shift tuşuna basarak Mac'te Restore Option (Geri Yükleme Seçeneği) seçeneğini seçin, sonra indirdiğiniz bellenim dosyasını seçin .

Bu işlemden sonra, IOS 11 temiz kurulumu tamamlanacaktır. Bu noktadan sonra isterseniz yüklemeyi kendiniz de yapabilirsiniz ve sonuçta memnun değilseniz, daha önce aldığınız yedeklemeyi yeniden kurabilirsiniz.

Hiç telefonunu daha önce temizledin mi?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski