İphone X Face ID Hatasını Düzeltme Nasıl Yapılır?



İphone X Face ID Hatasını Düzeltme Nasıl Yapılır?


IOS 11.2'yi yükleyen bazı iPhone X kullanıcıları, Face ID'yi etkinleştiremez. İşte sorunun çözümü ve hatanın nedeni.

IPhone X ile ilk kez denediğim Face ID ile ilgili sorun, onunla çok sayıda tartışmalara neden oldu. Önceki günün "2 Aralık" hatası nedeniyle bir çözüm arayan kullanıcılara bugün başka bir sorunla karşı karşıya kaldık. Bahsedilen hatadan dolayı beklenen iOS 11.2'nin erken sürümünde zaten bazı eksiklikler var. Ama bu eksik olanlardan değil. Çünkü sorunun kaynağı farklıdır.

Tarih değişikliği, forumdaki insanlar tarafından sıkça dile getirilen sorunun kaynağıdır. Bildiğiniz gibi, bir önceki gün birçok kullanıcı, yaşadığı sorunlar nedeniyle telefonlarının geçmişini değiştirmek zorundaydı. Bu tam olarak Face ID'yi devre dışı bırakan faktördür. Çözüm, sorun yaşayan kullanıcılarla karşılaştırıldığında basittir. Otomatik tarih saatini ayarlar menüsünden etkinleştirmek için cihazınızı yeniden başlatmanız ve başlatmanız gerekir.

Cumartesi nedeniyle sıkı bir hafta sonu yaşayan Apple, tamamlanmamış Apple Pay Cash de dahil olmak üzere yeni bir güncelleme ile bu hafta bazı yeni güncellemeler yayınladığını düşünüyor. Umarız bu sefer tamamlanmış ve sorunsuz bir sürümle karşı karşıya kalacağız.

Bunların yanı sıra, yenilenen Wi-Fi ve Bluetooth kontrolleri hala insanları rahatsız ediyor. Ancak gördüğümüz kadarıyla, betalar da dahil olmak üzere, Apple geri adım atmayı düşünmüyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski