kiralık ev dekorasyonu-blog defteri




Her insan yaşadığı alanları kendisi için uygun bir tarzda dekore etmek ister. Eğer ev sahibi değil de kiracı iseniz o zaman kiralık ev dekorasyonu yapmanın ne kadar sınırlı olarak yapılması gerektiğini de bilirsiniz. Çünkü istediğiniz dekorasyon tarzını tam olarak yansıtamayacağınız durumlarla karşılaşmanız olasıdır. Kiralık evi nasıl istediğiniz gibi dekore edersiniz konusunda sizlere bazı öneriler sunmaya çalışacağız. Kiralık ev dekorasyonu konusunda evin kiralık olması sizi sınırlasa da bazı küçük değişikliklerle evinize hoş bir görünüm kazandırabilirsiniz. İlk olarak evin sahibi ile görüşerek sorun yaşama olasılığınızı en az seviyeye indirebilirsiniz. Çünkü yapmak isteyeceğiniz her değişiklik ev sahibinin onaylayacağı bir durum olmayabilir.
·           Duvarların Rengini Değiştirin: Kiralık ev dekorasyonu işlemi için ilk aşama olan duvarları boyama ile işe başlayabilirsiniz. Ev içinde kullanacağınız mobilyalar başta olmak üzere kullanacağınız en küçük dekoratif eşyalara kadar  tüm eşyalarınızın birbirleri ile uyumlu olması duvarların rengine bağlıdır. Duvarları boyamanız hem temizlik açısından hem de duvarları zevkinize uygun renge boyayabilmeniz açısından sizin için avantaj sağlar.
·           Çivi Kullanmadan Tabloları Asma: Kiralık ev dekorasyonu konusunda yaşanan en önemli sorunlardan biri duvarlara çivi çakmamak ve zarar vermemenin gerekiyor olmasıdır. Bu sorunu iki tarafı da yapışkan özelliği olan yapıştırıcılar kullanarak aşabilirsiniz. Böylelikle tablolarınızı, fotoğraf çerçevelerinizi duvarlara zarar vermeden yapıştırabilirsiniz.
·           Depolama Alanları Oluşturun: Kiralık olan evlerde eşyalarınızın fazla ortalarda görünmemesi için kiralık ev dekorasyonu yaparken yeni depolama alanları yaratabilirsiniz. Bunun için de çok amaçlı sehpalar, katlanabilir sandalyeler ya da kolayca sökülüp takılabilen raf gibi objelerden yararlanabilirsiniz.
·           Küçük Dekoratif Objeler Büyük Farklar: Ev dizaynı konusunda küçük dekoratif öğelerden yararlanmanız sonuçta görsel olarak büyük farklara neden olabilir bu nedenle biblolar, çok amaçlı kullanılabilen sehpalar hem daha az masraflıdır hem de evin havasını değiştirme konusunda oldukça etkilidirler Kiralık ev dekorasyonu fazla bir bütçe ayıramıyorsanız bu küçük aksesuarlar işinizi fazlasıyla görecektir.
·           Zemin Problemini Gizleyerek Çözebilirsiniz: Kiralık ev dekorasyonu noktasında karşılaşabileceğiniz en büyük sorunlarından biri evin zemin kısmı ile ilgilidir. Evin zemininin çizilmiş olması, lekeli olması ya da eski döşemelere sahip olması ile karşılaşabilirsiniz. Bu gibi durumlar çoğunlukla ev sahiplerinin döşemeleri değiştirmek gibi bir yatırımı göze almamalarından kaynaklı olabilir. Sizin yapabileceğiniz işlem döşemenin kusurlarını gizlemek olabilir. Bunun için de halı, kilim veya paspas gibi seçeneklerden yararlanmak olabilir.
·           Işıklandırma İle Çözümler: Kiralık ev dekorasyonu konusunda sizlere önerimiz genel olarak bütçenizi fazla yormayacak değişikliklere gitmeniz. Bunun için bazı dekorasyon fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Örneğin ışıklandırma çözümleri uygulayarak eve zarar vermeden çeşitli çözümler üretebilirsiniz.
·           Süs Bitkileri Kullanma: Kiralık evi dekore etme noktasında bir diğer önerimiz zevkinize uygun süs bitkileri kullanmanızdır.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski