Android Telefonlarda Ekran Video Kaydı Nasıl Yapılır
Android Telefonlarda Ekran Video Kaydı Nasıl Yapılır





Android telefonunuzda ekranınızın videosunu nasıl kaydedeceğinizi merak mı ediyorsunuz? Yerleşik araçlardan uygulamalara, bunun için birkaç seçeneğiniz vardır.

Oynadığınız oyunu bir arkadaşınıza göstermek veya bir ayarın hangi menüde olduğunu göstermek isteyebilirsiniz. Amacınız ne olursa olsun, ekran kaydı zor bir iş değildir. Aşağıda en iyi dört ekran kayıt uygulamasını sizlerle paylaşıyoruz.

1. Google Play Oyunlar ile Ekran Tasarrufu

Google Play Oyunları destekleyen her oyunun videolarını Google Play Oyunlar ile kaydedebilirsiniz. Oyun Oynama'yı açın ve Oyunlarım'a gidin. Sola kaydırın ve açmak istediğiniz oyunu bulun ve üzerine dokunun. Sağ üstte bir kamera simgesi göreceksiniz. Kaydı başlatmak için bu ikona dokununuz.

720P HD veya 480P SD'de kaydedebilir ve depolama alanınıza göre ne kadar süre kaydedebileceğinizi görebilirsiniz.

2. Ekran Kaydedici

Daha önce EZ Screen Recorder olarak bilinen bu uygulama, tek dokunuşla kayıt yapmanızı sağlar. Uygulama içinde sınırsız sayıda oyun veya uygulama kaydetmenize izin veren bir video kırpma aracı ve görüntü düzenleyici var.

3. AZ Ekran Kaydedici

AZ Screen Recorder, root kullanmadan eski cihazlarda çalışabilen esnek bir seçenektir. Tabii ki, uygulama bugünün telefonlarında çalışır ve çeşitli yapılandırma seçenekleri sunar. Kaydın çözünürlüğünü, kare hızını, bit hızını ve yönünü ayarlayabilirsiniz. Ayrıca ses kaydedebilir ve ön kamera görüntüsünü videoya ekleyebilirsiniz.

4. Mobizen Ekran Kaydedici

Mobizen, "ekran kaydediciyi kullanmak için en kolay" olduğunu iddia ediyor ve yüzer menü aracılığıyla 1440p (yani 2K) çözünürlüğe kadar kayıt yapabiliyor. 60 fps'ye kadar yüksek kalitede kayıt oluşturmanıza olanak sağlar. Kendi görüntünüzü ön kameradaki kayıtlara ve sesleri telefonunuzun mikrofonuyla ekleyebilirsiniz.

Uygulama için ödeme yaparsanız videolarınıza kendi adınız veya markanız gibi özel filigranlar ekleyebilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski