Yeni İphone SE Özellikleri




Apple, gelecek hafta yeni iPhone ailesini tanıtacak. İPhone 11 ailesi olayı beklerken, yeni iPhone SE yeni bilgiler sunuyor. Apple bu segmentte rekabet etmek için bu modeli nasıl takip edecek? Yeni iPhone SE'nin fiyatı nasıl olmalı?

İPhone SE'nin bu yıl piyasaya sunulması beklenen ile orta büyüklükte ve küçük ekranlı bir iPhone kullanmak isteyen kullanıcılar gülecek.

iPhone 11 piyasaya çıkış tarihi belli oldu! Davet geldi! iPhone 11 piyasaya çıkış tarihi belli oldu! Davet geldi!
iPhone 11 piyasaya çıkış tarihi nihayet duyuruldu. Merakla beklenen Apple'ın yeni iPhone modelleriyle tanıtılacak olan etkinlik Eylül ayında yapılacak ...

Yeni iPhone SE'nin özellikleri ve fiyatı nasıl olacak?
Yeni model, Apple tarafından 2017'de piyasaya sürülen 4,7 inç iPhone 8'e benzeyecek. Bu yeni nesil orta segment telefonun gelecek yıl çıkması bekleniyor. Bazı kaynaklara göre, akıllı telefon LCD ekranın çoğunu ve Apple'ın bayrak gemilerinde bulunan diğer bileşenleri içerecek. Bu söylentiler arasında, arkasında tek bir lens kamerası ve 128 GB saklama kapasitesi olacak.

Tabii ki bu haber yeni değil.

2018'den beri, çoğu kaynaktan bu kadar yeni iPhone SE haberleri duyduk. Şirketin hedefi, özellikle Hindistan ve Çin gibi bazı orta segment telefonların sıkça kullanıldığı bölgelerde. Apple'ın rekabet edebilmesi için, bu bölgelerdeki istatistiklerde kilit faktör, yaklaşık 299 dolarlık bir model üretmesi gerektiğidir. Ancak, elbette, tam fiyat henüz belli değil.

Apple'ın ilk orta sınıf telefonu, iPhone SE, 4 inç ekran ve 1.625 mAh batarya bizlerle buluştu. Telefon 1.84 GHz işlemci kullandı.

Tabii ki, telefonun yeniden başlatılmasıyla, önceki modelden bir takım donanım ve yazılımların daha güncel ve yeni olmasını bekliyoruz.

Çoğu kaynağa göre, böyle bir orta sınıf telefonun tüm dünyada büyük satışlara ulaşması bekleniyor.

Zaman zaman gündemdeki yüksek fiyatlar ile Apple, müşteri profili olan bu kadar düşük maliyetli bir telefon ve ülkeyi nasıl açmak istediği şu anda kesin değil.

Apple için çalıştığı söylenen bu yeni iPhone SE'nin bütçe ve segmentteki beklentileri karşılayacağını düşünüyor musunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski