Instagram Hesabınızı Geliştirmek İster misiniz?

Sosyal medya iletişim hesaplarını çok kullanıyoruz. Türkiye'nin birçok Avrupa ülkesi olduğunu söyleyerek, gelecekte çok daha fazla araştırma yapılması gerektiğini söylüyor. Bu araştırmaya değinmeyeceğim, ancak İnternette araştırma yaparken Instagramınızı Geliştirmek İsteyen hakkında birkaç yazıyla karşılaştım. Bu makalelerden edindiğim genel önerilerden bazılarını paylaşmak istiyorum.

Paylaşmada kararlı olmalısınız. Takipçileriniz için gün boyunca mümkün olduğunca paylaşmalısınız. Günde 12 civarı paylaşmaya özen göstermelisiniz. Bu şekilde, takipçileriniz her zaman sizi haberdar edecektir.
En başarılı, en çok sevdiğiniz hisse senetlerini analiz etmelisin. Örneğin, neden beğeninizi paylaşmalısınız, neden yorumlarınızı aldınız ve neden bu konuları araştırmalısınız?


Bir yayına yorum yaptıysanız, her zaman yanıtlamayı deneyin. Bu şekilde, sizi takip edenlerle yakından ilgilendiğiniz görülecektir.
Bir araştırma, bir Facebook ortamında Instagram üzerinden paylaşılan bir görüntünün, doğrudan Facebook'ta paylaşılan görüntülerden daha fazla etkileşim aldığını gösteriyor.
Instagram reklamlarına dikkat edin. Sponsorluk içeriği daha fazla etkileşim alıyor gibi görünüyor

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski