Nokia'nın Uygun Fiyatlı Modeli Türkiye'de




Global HMD, Nokia'nın yakın zamanda Türkiye’de 2,2’den itibaren Türkiye’ye tanıtıldığını, Turkcell mağazalarının ve turkcell.com.tr’nin 18 Eylül’de tüketiciyle buluşacağını açıkladı

1099 TL peşin fiyat ve tüketicilerle tanışmak için telefonla başlayan aylık 121 TL ödeme fırsatı, Android Pie işletim sistemi ile birlikte geliyor. Nokia 2.2, iki yıl boyunca işletim sistemi güncellemelerini ve üç yıl boyunca aylık güvenlik güncellemelerini garanti eden Android 10 için hazırdır.

Yeni Nokia 2.2, yapay zeka ile desteklenen bir düğmeye basarak düşük ışıkta görüntüleme ve Google Asistan özelliklerine sahip 5.7 inçlik bir ekrana sahip. Yeni model ayrıca Android One programının bir parçası olarak üretilen ilk 2 seri Nokia smartphone.

Yapay zeka
Uygun fiyata çok yönlü yapay zeka sunan Nokia 2.2, düşük ışıklı ortamlarda ayrıntılı fotoğraflar çekebilir. Kamera aynı anda birden fazla görüntü çeker ve gelişmiş algoritmalar sayesinde daha hafif, ayrıntılı ve daha az gürültülü bir görüntü üretir. HDR fotoğraflar her karede daha dinamik bir aralık yakalar. Telefon, monokrom fotoğrafları tam renkli yapan Colourise ve özçekimlerdeki doğal güzelliği vurgulayan Beautify gibi yapay zeka ile desteklenen Google Foto özelliklerine sahiptir.

Nokia'nın Uygun Fiyatlı Modeli Türkiye'de


Nokia 2.2 tüketicileri ayrıca yüz kilidi ”ve Google Lens gibi teknolojilere de erişebiliyor. Telefon, zahmetsizce kilidini açmak için biyometrik bir yüz kilidi bulunuyor. Yapay zeka destekli yüz kilidi, doğru ve güvenli bir deneyim için derin öğrenme algoritmaları kullanır. Google Lens, görünür olanı aramanıza izin verir. Bu şekilde, en sevdiğiniz ürünü nasıl satın alacağınızı görmek için, kamerayı ürüne doğru çevirmeniz yeterlidir. Benzer şekilde, yeni müzik keşfetmek ve Spotify gibi uygulamalar aracılığıyla dinlemek için kamerayı bir albüm kapağına doğru çevirmek de mümkündür.

Kamera
Modern bir selfie kamerasına ek olarak, Nokia 2.2 uçtan uca bir ekrana sahip. Telefon 5.71 inç HD + ile kenardan kenara ekrana sahip. 400nits parlaklık ekranına ek olarak, dört çekirdekli MediaTek A22 yonga seti dahil edildi. Ücret tüm gün sürer.

Google Asistan
Nokia 2.2, özel bir düğme ile Google Asistan'ı uygun bir fiyatla sunmaktadır. Google Asistan'a soru sormak, yol tarifleri almak, arama yapmak ve hızlı bir şekilde bir şeyler yapmalarını söylemek kolaydır. Düğmeye bir kez basmak, Google Asistan’a hızlı bir şekilde erişmenizi sağlar ve uzun basış daha fazla istek ve çoklu görev yapmayı mümkün kılar.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski