HTC'den Başarılı Olamama Nedenlerine Dair İtiraf Geldi





Akıllı telefon pazarında lider markalardan biri olan HTC, son yıllarda dengesiz ve başarısız performansından kurtulmak istiyor. Şirketin Eylül ayında CEO’daki değişikliğine başkanlık yapan Yves Maitre, görünen ancak söylenmeyenlerden bahsetti.


Akıllı telefon dünyasına öncülük eden HTC, kaybolmak üzere olan bir marka haline geldi. Yves Maitre'nin bugün yeni HTC CEO'su olduğunu açıkladı.
HTC akıllı telefonlar neden başarılı olamıyor?

HTC, yıllarca artı yerine negatif istatistiklerle doldu ve bu yılın ikinci çeyreğinde zarar açıkladı. Üst üste beşinci kez, Tayvanlı şirket işin iyi gitmediğini açıkladı ve geçen Temmuz ayında çalışanlarının dörtte biri kovuldu.

2011 yılında akıllı telefon pazarının yüzde 11'ini yöneten şirketin CEO'su Yves Maitre, HTC'nin mobil cihaz üretimindeki eğiliminden bahsetti. Tecrübeli iş adamı, şirketinin akıllı telefon donanımında yenilik yapmayı bıraktığını resmen doğruladı.
HTC akıllı telefonlar

Apple'ın çalışmalarına, Samsung'un çabalarına ve Huawei'nin ekiplerine övgü veren CEO, devam etti:

“Apple, Samsung ve Huawei üçlüsü, telefon tasarımına yatırım yapmak için harika şeyler yaptı. Bu yolu seçmedik çünkü o zaman yenilik yapmak için sanal gerçeklik teknolojisine yatırım yapıyorduk. ”



Biri Gençken biri bana yanlış zamanda doğru olmanın yanlış olduğunu ve doğru zamanda yanlış olmanın doğru olduğunu söyledi. Sanırım yanlış zamanda haklıydık, ama şimdi bu şirketlere yetişmek zorundayız. Bir zamanlama hatası yaptık. ”


“Zamanı tahmin etmek zor. Yaptığımız hata acı verici bir hata ve bu yüzden para cebimizden çıkıyor. Zamanlama hatasından kurtulacağımızı hissediyorum. Ekibimiz ve bilançolarımız duygularımı destekliyor. İnovasyon hakkında hala birçok konseptimiz var. ”

HTC'nin en yeni projesi Vive Cosmos, yönetimin en yeni odağı olarak öne çıkıyor. Sanal gerçeklik teknolojisine odaklanan Yves Maitre şunları söyledi:


“Bir müşterinin üretmiş olduğunuz cihazı benimsemesi esastır. İnsanlar teknolojinizi nasıl kullanır? Bu soru çok kritik. 5G gelişimdeki birincil tıkanıklıktır. 5

Ağ Gayri Safi Yurtiçi Hasıla yüksek ülkelere odaklanacak ve daha yüksek kaliteli el cihazları üreteceğiz. Rekabet değişiyor. Hepimiz, dünya pazarındaki pazar payının azaldığı ve bir müşterinin artık en son Huawei telefonuna sahip olmadığı hayal kırıklığına uğradığı bir döneme tanık oluyoruz. ”
 

“Donanım ve fotoğrafçılığı önümüzdeki birkaç ay içinde çözeceğiz. Müşterilerimize istediklerini vereceğiz. İşimiz doğrudan 5G'nin aracılar aracılığıyla nasıl dağıtıldığına bağlıdır ve 2020'nin 5G'nin başlangıç ​​noktası olacağını biliyorsunuz. ”

Bir ağın kurulması genellikle 2 yıl alır. 2023'te yeni iletişim teknolojisini daha çok hissedeceğiz. Bu nedenle, 2025 bir dönüm noktası olacak. Hepimiz bu teknolojiye ve dağıtım hızına bağlıyız. ”

HTC'yi akıllı telefonlar yerine alternatif sistemler üretecek şekilde nasıl buluyorsunuz?
Kaynak: Shiftdelete.net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski