Fiyatı Uygun Samsung Galaxy A30s Satışa Çıktı





Samsung Galaxy A30s, Galaxy ailesinin en yeni üyesi, Türkiye'de satışa sunuldu. Cihaz, uygun fiyatla öne çıkan modeller arasında.

3.000 £ akıllı telefonların altındaki alternatifler arasında yer alan Samsung Galaxy A30s, Türkiye'deki raflarda gerçekleşti. Cihaz üç farklı renkte satın alınabilir: Prizma Black, Prizma White ve Prizma Green, 2.599 TL fiyat etiketi ile. Cihaz sonsuz bir V ekran tasarımıyla birlikte gelir ve sorunsuz bir deneyim sunar. 6.4 inç ekrana sahip model, ekranda HD + çözünürlük sunar. Model basit bir tasarıma sahiptir ve parmak izi sensörünü monitöre yerleştirir. Böylece yeni nesil teknolojiler daha uygun fiyatlı modellerde yerini almaktadır.

 Samsung Galaxy A30s, üçlü arka kamera ile birlikte geliyor. Cihaz Exynos 7904 işlemci tarafından desteklenmektedir. İşlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili bellek eşlik ediyor. Belleği düşük bulanlar için, 512 GB'a kadar ekleyelim. Günlük deneyimi desteklemek için 4.000 mAh batarya ile cihaz 15W hızlı şarjı da destekliyor. Özçekim meraklıları için, f / 2.0 bir açıklığa sahip bir ön kamera var. Arkada 25 MP ana kameraya 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP derinlikte bir kamera eşlik ediyor. Kamera ayrıca Akıllı Arıza Tespiti ve Görsel İstihbarat gibi akıllı kamera araçlarıyla da donatılmıştır. Samsung Galaxy A30s dışında, Galaxy A10s 1.599 dolardan satılıyor. Galaxy A20s Ekim ayında kullanıcılarla buluşacak. Bu sitenin içeriği ve bağlantılı sayfalar; LOG'un yazılı izni olmadan tamamen veya kısmen kullanılamaz, çoğaltılamaz veya değiştirilemez.
Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/legal-warning-and- use-koşulları

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski