Huawei Mate 30 Fiyatı Düştü





Çin merkezli teknoloji üreticisi Huawei Huawei Mate, 19, 30 ve 30 Eylül tarihlerinde Münih'te tanıttı ve daha düşük fiyatlarla satılan yeni telefonlar üretti, ancak Türkiye'ye gelmeye başladı.
Huawei'nin amiral gemisi telefonları Mate 30 ve Mate 30 Pro tanıtıldı. Ancak, Google Play uygulama mağazası yüklü olmadan ve Google tarafından geliştirilen uygulamalar telefonda kullanılamazsa, kafa karışıklığı yaratır. Bu nedenle, birçok pazara ne zaman açılacağı belirsizliğini koruyor. Öte yandan, Huawei Mate 30'un Münih'te 875 $ 'lık bir fiyat etiketi ile sunulması dikkat çekici bir gelişmedir.

Başka bir deyişle, Avrupa'da açıklanan fiyata göre, Mate 30 serisi Çin'de yüzde 35 indirim ile satılıyor. Huawei'nin fiyat indiriminin ABD ambargosu tarafından etkilendiği düşünülüyor. Bu telefonlarla yurtdışında pek çok pazara gidemeyen Huawei'nin, Çin'de daha uygun fiyatlarla daha fazla sayıda satış yapmayı planladığı söyleniyor.

Küresel telefon pazarına baktığımızda, Huawei ile ABD arasındaki problem Samsung için daha faydalı görünüyor. Samsung dünyanın en çok satan telefonu, Huawei ise Samsung'un arkasında.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski