Şarjı Haftaboyunca Dayanabilen  Sharp S7 Teknik Özellikleri





Bugünün akıllı telefonlarının sık karşılaşılan sorunlarından biri olan Japon firması Sharp Sharp S7'ye göre dayanıklılık şarj etme iddiası için geçerli olmayacak. Yeni modelin özellikleri nelerdir?


Galaxy Fold, ekran molası problemi nedeniyle ertelendi ve geçen ay sınırlı sayıda ülkede piyasaya sürüldü. Galaxy Fold iFixit tarafından sökülmüş
Sharp S7 Android One Özellikleri

Üreticinin yaptığı açıklamaya göre, cihazın orta segment pazarında yer alması bekleniyor ve kullanıcılara Sharp tarafından üretilen Aquos Sense 3 Lite'ın alt versiyonu olarak sunulacak.

Daha az RAM ve daha az depolama alanı nedeniyle uygun bir fiyat etiketi olduğu düşünülen Sharp S7 Android One, artık standart parmak izi tarayıcısını içermiyor.


İşletim sisteminde Android 10'u tercih eden Shark, Google Asistan uygulamasını da kullanacak. Parmak izi konusundaki karardan dolayı şaşırttığı iddia edilen ürün, 1 hafta boyunca şarj etme konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacak.

Sharp S7, 3 GB RAM ve 32 GB genişletilebilir depolama ile Snapdragon 630 işlemci tarafından desteklenecek. Snapdragon 630, 8 çekirdekli işlemci olarak Cortex A53 CPU tarafından desteklenmektedir.

Ek olarak, Snapdragon 630, orta segment telefon için yeterli güç sağlayan performansta yüzde 10 artış sağlar. Sharp ayrıca kameranın yeni kamera özellikleri hakkında da bilgi veriyor, f / 2.0 diyafram açıklığına sahip 12 megapiksel çözünürlükte bir arka kamera ile geldiğini söyledi.


Özçekim fotoğraflarını sevenler için bir jest yapan marka, f / 2.2 diyafram derecesine sahip 8 Megapiksel özçekim kamerasıyla piyasaya sürülecek. Ayrıca, elektronik görüntü sabitleme ve daha iyi fotoğraflar çekmenize yardımcı olan yapay bir zeka mekanizması sunar.


Sharp S7 5.5-inç IGZO ekran ile çalışacak. 2160 x 1080 çözünürlüğe sahip olan bu ekran, sadece LCD veya OLED gibi IGZO teknolojisi sayesinde enerji tasarruflu bir telefon olarak sunulacak.

"İndiyum Galyum Çinko Oksijen" ifadesinin baş harflerinden sonra adlandırılan IGZO, yüzde 50'nin üzerinde enerji tasarrufu sağlar. Sharp S7'nin 4000 mAh batarya sayesinde ömrünü uzatan hızlı şarj teknolojisine sahip olup olmadığı bilinmiyor.


Su geçirmez ve toz geçirmez olduğu söylenen Japonya merkezli akıllı telefon, piyasaya sürüldüğü tarihten itibaren 2 yıl içinde 1 ana güncelleme alacak. Güvenlik güncellemeleri 3 yıl sürecek.

Sharp S7 Android One, Aralık ayının son günlerinde pazarlarda yer alacak. Henüz fiyat bilgisi yok.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski