Redmi Note 8 Teknik Özellikleri




Redmi Not 8'in özellikleri açıklandı. Çünkü 29 Ağustos 2019’da piyasaya sürülecek olan Redmi Note 8’in özellikleri ve görüntüleri, kendi üreticisi tarafından internet basınına sunuldu.

Not 8 ve Not 8 Pro hakkında bilinenler açıktır. Bu bağlamda, Redmi Note 8 hangi özelliklerle donatılmıştır?


Redmi yeni modelini geliştiriyor. Son zamanlarda ortaya çıkan Redmi Note 8, şimdi önümüzde büyük bir tane var. Redmi Notu görelim

Redmi Note 8 özellikleri
Günlerce en iyi sürümü olan Redmi Note 8 Pro hakkında sızan bilgiler teknoloji gündemini işgal etmişti. Redmi tarafından paylaşılan bilgilere göre, Not 8, MediaTek Helio G90 yerine Qualcomm Snapdragon 665 işlemci tarafından desteklenecek.


Qualcomm, orta seviye aygıtlar için yeni Snapdragon 665, 730 ve 730G işlemcileri sunar. İşlemcilerin detayları ve avantajları burada!
redmi note 8 özellikleri Xiaomi Mi A3 ile aynı Snapdragon işlemcisini kullanan cihaz, dört kameralı bir kurulumla donatılacak. Ana kameranın çözünürlüğü 48 megapiksel.


Redmi Note 8 batarya konusu

Her iki Redmi Note 8 modelinin ekranı, herhangi bir gerileme yoksa düşme çentiğine sahip olacaktır. Ekrana ve kameraya ek olarak, şarjı üzerinde parmak bulunan teknoloji şirketi, Redmi Note 8 adına 4.500 mAh pil kullanılacağını doğruladı.
redmi not 8 pil

Ayrıca, oyun aksesuarları üretimini, oyun sırasında daha iyi bağlantı ve sıvı soğutma mekanizmasını doğrulayan Redmi, ayrıca Not 8 Pro'nun 25x zoom sisteminin fotoğraf paylaşımına öncülük etti.

Ayrıca, dört gün sonra promosyon etkinliğinde RedmiBook 14 dizüstü bilgisayarı kullanıcılara tanıtılacak.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski