Uygun Fiyatlı Galaxy Note 10 Geliyor, Detaylar İçerde




Samsung Galaxy Note serisi, bu yıl iki modelin tanıtımıyla genişledi. Galaxy Note 10 Plus beklentileri karşılarken genel görüş, Galaxy Note 10'un küçük eksiklikleri nedeniyle bu seri için uygun olmadığı yönünde.

SamMobile tarafından paylaşılan bir rapora göre, Samsung Galaxy Note serisine uygun fiyatlı bir model katacak. Sızan model numarası “SM-N770F“. Bu model numarasında N, Galaxy Notu anlamına gelir.


Samsung'un en yeni ve en iddialı amiral gemisi olan Galaxy Note 10 Plus, sunduğumuz ne ile 11.399 TL fiyat etiketi? Galaxy Note 10 Plus incelemesi
Uygun fiyatlı Galaxy Note için sarılmış kolları!

Ancak, Note serisinin model numarası N9xx'dir. Bu model numarasının anlamlı olması için 2014 yılına geri dönmemiz gerekiyor. O yıl 7 dizinin altında çıkan tek telefon, SM-N750 model numarasına sahip Galaxy Note 3 Neo idi.
Uygun Fiyatlı Galaxy Note 10

Bu bağlamda, SM-N770 model numarası amiral gemisi değil, daha uygun fiyatlı bir seçenek. Cihaz şu anda bilinmemektedir, ancak S-Pen'in Not serisi altında kullanmaya devam etmesi beklenir.

Şu ana kadar meydana gelen tek sızıntı 128 GB dahili depolama alanına sahip olacak. Samsung'un uygun fiyatlı Galaxy Note 10'unun donanıma nasıl rastlayacağını göreceğiz.

Kaynak: Shiftdelete.net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski