LeEco Le 2S Pro Teknik Özellikleri İle Şaşırtıyor





LeEco Le 2S Pro Teknik Özellikleri İle Şaşırtıyor

Çinli akıllı telefonlar üreticisi LeEco, yepyeni yeni sezon modelleri ile kullanıcıları heyecanlandırmaya devam etmektedir. Şirketin yepyeni Le 2S Pro modeli teknik detayları ile göz dolduruyor.
Snapdragon 820 ile personel önce akıllı telefonu üretmesiyle beraber akıllı telefonlar sektöründe bir anda gözde bir marka haline iştirak eden Çinli LeEco firması, yepyeni yeni sezon modelleri ile kullanıcılara çeşitli seçenekler çıkarmaya devam etmektedir.
Dünyanın önce 8 GB RAM'li telefonu olma özelliğini taşıyan LeEco Le 2S'in sonrasında bu defa şirketin yepyeni akıllı telefonlar modeli LeEco Le 2S Pro, Android Işletim Sistemi dünyasının gözde benchmark uygulaması AnTuTu ile meydana çıktı.

LeEco Le 2S Pro Özellikleri!
Weibo üzerinden paylaşılan verilere yönelik Le 2S Pro gücünü, Le 2s modelinde meydana geldiği benzeri Qualcomm'un yepyeni Snadpragon 821 işlemcisinden ediniyor. Snapdragon 820'ye yönelik %10 daha çok performans sunan Snapdragon 82bir, düşük kuvvet kullanımı ile uyarı çekiyor.
5.5 " büyüklüğünde Full HD ekrana ev sahipliği yapan telefon, 16 mp çözünürlükte çözünürlüğünde arka ve 8 mp çözünürlükte çözünürlüğünde ön kamera ile beraber geliyor.

Android 6.0.1 Marshmallow ile kutudan çıkan LeEco Le 2S Pro, depolama ile ilgili kullanıcılara üç çeşitli alternatif sunuyor.

Telefonun 4 GB RAM'li versiyonunda 32 GB, 6 GB RAM'li versiyonunda ise 64 ya da 128 GB dahili depolama sahası sunuluyor.

:: LeEco Le 2S Pro'nun özelliklerini beğendiniz mi?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski