2017'de Çıkacak Samsung Galaxy A3 Ve Samsung Galaxy A7 Teknik Özellikleri




2017'de Çıkacak Samsung Galaxy A3 Ve Samsung Galaxy A7 Teknik Özellikleri

2017 model Galaxy A serisi telefonlara gelişmeler yaşanmaya devam etmektedir. Özellikleri meydana çıkan Galaxy A3  ve Galaxy A7  yeni sezon modelleri amaçlı test zamanı başlamış yaşanıyor.

Samsung'un yakın sürede tanıtımlarını gerçekleştireceği 2017 model Galaxy A serisi telefonlar ile ilgili veriler gelmeye devam etmektedir. Galaxy A5  modeline ilişkin teknik özelliklerin meydana çıkmasının sonrasında bu kez Galaxy A3 ve Galaxy A7  telefonların başlıca özellikleri Hindistan dışalım ihracat veritabanı Zauba'da meydana çıktı.
Galaxy A3 (2017) özellikleri
Yeni nesil Galaxy A serisi modellerin Zauba'da meydana çıkması, telefonlar amaçlı test sürecinin başladığı ve yakın sürede tanıtılacağı manasına geliyor.

2016 serisi modellerde teknik özellik ve dizayn ayrıntıları bakımından ek olarak iddialı tek konuma iştirak eden Galaxy A ailesi, 2017 serisinde bu iddiasını sürdürecek. Galaxy A3 (2017) Samsung aracılığıyla geliştirilen ve 1.5 GHz hıza erişebilen sekiz çekirdekli Exynos 7870 işlemcisinden kuvvet alacak.



4.7 " büyüklüğünde HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik edeceği telefonda 2 GB RAM ve artırılabilir 16 GB dahili depolama yer alacak. SM-A320x model numarasına sahip telefon Android Işletim Sistemi 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkma yapacak.

12 mp çözünürlükte art kamera ve 8 mp çözünürlükte ön kameranı yer verileceği yepyeni Galaxy A3'te bu kez parmak izi tarayıcısını görmemiz sürpriz olmayacaktır.

Galaxy A7 (2017) özellikleri
Galaxy A7 (2017) modeli de test zamanı amaçlı Hindistan'a giriş yapmış yaşanıyor. GFXBench kriter testinde telefonun ekran boyutu her ne denli 5.5 " büyüklüğünde yazılmış olsa da, Zauba'ya yönelik telefonda 5.7 " büyüklüğünde tek ekran yer alacak.

Galaxy A7 (2017) modelinde 5.7 " büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran göreceğiz.



1.8 GHz frekans hızında personel sekiz çekirdekli Exynos işlemcisinden kuvvet alacak telefonun hafıza ünitesi 3 GB RAM ve artırılabilir 32 GB dahili depolama halinde olacak. 16 mp çözünürlükte arka ve 16 mp çözünürlükte ön kameranın eşlik edeceği telefon, Android Işletim Sistemi 6.0.1 Marshmallow versiyonuna sahip yaşanıyor.
GFXBench testinde ön kamera noktasında tek hatasının yapılıp yapılmadığını tek sonraki günlerde meydana sürülecek yepyeni gelişmelerde göreceğiz.

:: Galaxy A3 (2017) ve Galaxy A3 (2017) modellerine ilişkin teknik özellikler ile ilgili siz ne düşünüyorsunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski