Müjdeİ Uydu İnternet Ucuzlayacak




Müjde! Uydu İnternet Ucuzlayacak

Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren, uydu terminallerinden alınmakta durumda olan telsiz ruhsat ve kullanım fiyatlarının kaldırılmasıyla uydu web paketleri ucuzlayacak. Bu vaziyet internete erişemeyen bölgelerin uydu web hizmetlerine mantıklı fiyatlarla ulaşabileceği manasına geliyor.

Serbest Telekomünikasyon İşletmecileri Derneği (TELKODER) bu sabah tek detaylı bilgi inşa ederek, uydu terminallerinden alınmakta durumda olan telsiz ruhsat ve kullanım fiyatlarının kaldırılması hakkındaki Kabine hükmünün Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdiğini ilan etti. Bu sayede web tüketimi artacak ve yurt çapında yaygınlaşacak, kablo ile ulaşımın olası meydana gelmediği bölgelerde dik çabuk uydu web irtibatı tek sürü kısa zamanda kurularak mantıklı fiyatlarla en son kullanıcılara takdim edilecek.

Genişbant uydu web terminallerinden edinilen ruhsat ve senelik kullanım fiyatları, uydu İnternet hizmetinin yaygınlaşmasının önündeki en kocaman engellerden biriydi. TELKODER'e yönelik yapılmış durumda olan değişiklikle, 10 bin abone ve 25 milyon TL büyüklüğündeki uydudan genişbant web ulaşımı pazarı, tek sene içinde 20 bin aboneye ve 50 milyon TL'lik büyüklüğe erişecek.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski