Oxiron X4 Teknik Özellikleri Ve Video İnceleme





 Oxiron X4 Teknik Özellikleri Ve Video İnceleme

Oxiron X4 analiz videosunda, ekonomik ve dekoratif tasarımlı bir akıllı telefon almak isteyenlere hitap eden modelin ayrıntılarına iniliyor. İşte Oixron X4 incelemesi. Ülkemiz pazarına yepyeni giriş yapan Almanya merkezli telefon üreticisi Oxiron'un, yepyeni akıllı telefonlarından biri durumda olan Oxiron X4 modelinin incelemesi ile karşınızdayız.

Oxiron X4 özellikleri
Uygun fiyatlı meydana gelmesine nazaran dekoratif tasarımıyla değinen Oxiron X4, yan çerçeveleri metal arka tarafı ise cam yüzeyle kaplı bir akıllı telefon.

Beyaz altın bir nitelik seçeneğine sahip telefon, en kalın noktasında 6.8 mm kalınlığa ve 131 gr ağırlığa sahip. Bu istikametiyle Oxiron X4 çoğu rakibine yönelik ince ve hafif tasarımıyla öne çıkıyor. 5 " boyutunda Full HD çözünürlük kullanan bir ekranla iştirak eden edevat, IPS LCD panel kullanıyor. Kalbinde MediaTek MT6735A işlemcisi bulunan telefonda bu işlemcinin yanında 2 GB RAM, microSD kart desteğiyle arttırılabilen 16 GB dahili depolama alanıı ve Mali-T720 MP2 grafik ünitesi bulunuyor.

Arka tarafında 13 MP'lik art kamera ile 1080p Full HD video kaydı yapılabiliyor. Ön tarafta ise 5 MP'lik bir ön kamera yer ediniyor. En Son olarak telefonda 2000 mAh kapasiteli batarya meydana geldiğini da belirtmek gerek.

Oxiron X4 inceleme
Dilerseniz sözü daha çok uzatmayalım ve sizi Oxiron X4 analiz videosuyla başı başa bırakalım. İyi seyirler.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski