Android Telefon Ve Android Tabletlerinizi Hızlandırmak İstermisiniz





Android Telefon Ve Android Tabletlerinizi Hızlandırmak İstermisiniz?



Android telelefonlar en son zamanda ek olarak istikrarlı çalışmaya başlamış olsalar da, giriş segment Android Işletim Sistemi telefon ve tablet kullanıcıları, hâlâ telefonlarının hızından olması gerektiği kadar hoşnut değiller. Bu vaziyetin en kocaman sorumluları ise eksik HAFıZA ve işlemci performansı olarak gösterilebilir.

Peki, bu problemi çözmek olası mü? Elbet ki, telefonunuzu üst segment modeller denli hızlandırmak tek sürü kolay değil, fakat farklı uygulamalar ile Android Işletim Sistemi telefon ve tabletinizi hızlandırmak olası görünüyor.

1- Cihazın hafıza miktarını arttırma

Akıllı telefonların işletim sistemleri ve uygulamalar amaçlı çoğunlukla eksik dahili hafızaları olabilir. Bu yüz­den fotoğraflar ve müzik dosyaları benzeri kocaman bilgileri microSD kartlarda saklamak gerekir. Halbuki piyasadan 55 TL'ye bulabileceğiniz 32 GB'lık microSDHC kartla dahili hafızayı yükseltmeniz olası olmakta. Bu sayede uygulamaları dahili hafızaya aktarıp dış kartta da­ha pek alan açabilirsiniz.

2- Cihazdaki veri dosyalarını Düzenleme

Eski akıllı telefon ve tabletler sıkıcıdır nedeni ise uygulamaları başlatırken ya da öbür etkinlik­lerde dururlar. Bu çoğunlukla Android Işletim Sistemi'in rastgele bilgileri işlemek amaçlı kullandığı sistem kaynaklarının kodlama ve kodları açma işlemlerinde ye­tersiz kalmasından kaynaklanır. Seeder App ile her süre yeteri kadar rastgele veriyi sağlayabilirsiniz. Cihaza root işlemi uygulayın. Doomlord's Rooting Kit bunu sizin amaçlı yapabiliyor.

3- Cihazın işletim sistemini hacklemek

Eğer akıllı telefonunuzun kuvvetli do­nanıma sahip ama eskiyen Android Işletim Sistemi sürümü kullanıyorsa, cihaza Custom ROM ekleyebilirsiniz. Bu işletim sistemi sürümü gönüllü yazılımcılar aracılığıyla kurulmuş. Kurulum amaçlı internette az tek gezinti yeteri kadar olmaktadır.

NOT: Buradaki veriler bilgilendirme amaçlıdır. Uygulamalardaki hatalardan blog sahibi sorumlu tutulamaz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski