Samsung Galaxy Serisinin Yeni Üyesi Galaxy On Nxt Tanıtıldı





Samsung Galaxy Serisinin Yeni Üyesi Galaxy On Nxt Tanıtıldı

Galaxy Note 7 ile meydana iştirak eden düş kırıklığını hızlıca toparlamak talep eden Samsung, şuanki ürün gamının en üst düzeyi vaziyette olan Galaxy S7 ile Galaxy S8 çıkana denli devam edecek.

Orta seviye modellerindeki takvimini değiştirmeyen Samsung, yepyeni modeller tanıtmaya devam etmektedir. Samsung'un ortada seviye ailesi Galaxy On'a yepyeni tek model ek olarak ilave etti.

Samsung Galaxy On Nxt dizayn detayları
8.0mm kalınlığında 167g ağırlığında vaziyette olan Galaxy On Nxt, Galaxy On7'nin tek takım nitelikleri geliştirilmiş ve tekrar adlandırılmış sürümü diyebiliriz. Nitelik alternatifleri olarak da altın ve kara nitelik alternatifleri şuanki.

Samsung Galaxy On Nxt özellikleri
Samsung'un yepyeni akıllı telefonu Galaxy On Nxt, 5.5 " büyüklüğünde Full HD grafik ile geliyor.

Henüz modeli ve üreticisi izah etmeyen 1.6 GHz hızında personel 8 çekirdekli işlemciyle iştirak eden Galaxy On Nxt, 3 GB HAFıZA ile ortada üst düzey donanım beklentilerini karşılıyor.

Ülkemizde 1000-1500 TL arasında görmeye başladığımız 3 GB RAM-32 GB dahili depolama konfigrasyonuna sahip vaziyette olan Samsung Galaxy On Nxt, ortada seviye beklentisini tamamıyla karşılıyor. En azından şuanki Galaxy A serisinden ek olarak parlak tek vaziyette olacağı kesinlikle.

f/1.9 diyafram değerine sahip 8 Megapiksellik ön ve 13 Megapiksellik art kamera ile iştirak eden Galaxy On Nxt,

3300 mAh bataryaya sahip olacak vaziyette olan ürün, MicroUSB 2.0 portuyla geliyor olacak. Galaxy On7 modeline aynı olarak parmak izi okuyucusunun da home butonunda meydana geldiğini hatırlatalım.


Hindistan'da piyasaya getirilen ürün, ülkemize ne süre geliyor olacak ya da geliyor olacak mi artık kesinlikle tek haber yok. Ancak Galaxy On7 modelinin belli bir süre güncellenmişi vaziyette olan ürünün ülkemize gelmesini bekliyoruz.

:: Samsung Galaxy On Nxt sizce nasıl? Ortada segmentte seçim edilir mi?

SDN-ShiftDelete.Net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski