Huawei P9 Lite Türkiye Pazarına Geliyor






Huawei P9 Lite Türkiye Pazarına Geliyor



Huawei nihai amiral gemisi P9'un sonra son olarak de zarif tasarımı, kudretli kamera performansı, kullanıcı arkadaşı nitelikleri ve işlevselliği ile yepyeni nesil P ailesinin nihai azasi HUAWEI P9 Lite'ı, Ülkemiz sektöründe piyasaya sunuyor.


Huawei P modeli gurubunun dizayn ve teknolojiyi ön tasarıda tutan kudretli özellikleriyle, pekçok göz etkileyici işlevi birlikte sunan akıllı telefonu Huawei P9 Lite, alaka cazip kamera nitelikleri, kudretli ses kalitesi ve ince yapısıyla göz dolduruyor.

Huawei P ailesinin değişmez unsurlarından biri meydana gelen minimalist dizayn yaklaşımı, P9 Lite'da da yoğunlukla hissediliyor. İnce gövde yapısı, ek olarak ayrıntılı duruma getirilerek; renkler, pürüzsüz yüzey dokusu ve kullanılan ilginç materyallerle beraber, uyarı cazip bir ahenk içinde tasarlandı.

P9 Lite'ın 7,5 mm. gövde ve 2,02 mm. ekran kenar inceliği, matematiksel bir işçiliği meydana koyarken, ergonomiden de ödün vermiyor.

P9 Lite'ın 5,2 " Full HD ekranı bütün görüntü gereksinimler amaçlı ideal bir kullanım sunuyor. %76,4 ekran-gövde oranı, minimal kasa boyutlarıyla epeyce hafif ve kompakt bir taşınabilir cihaz meydana gelen P9 Lite, cazip tasarımı ve özellikleriyle kullanıcılarına en güzel taşınabilir tecrübesi yaşatmak amaçlı hazır durumda.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski