Turkcell Ultron X-1 Teknik Özellikler






Turkcell Ultron X-1 Teknik Özellikler



Türkiye'de Tek İlk! Darbelere Sağlam "Blue Diamond" Ekran

Türkiye'de ilk kez Turkcell'de getirilen, vaziyet her her halükarda parıltısından ödün vermeyen Blue Diamond sağlam ekranı ve sağlam sert kasası Ultron X-1'de. Çizilmeye, kırılmaya dirençli, dayanıklılık testinden başarıyla geçtiğimiz Ultron X-1 ile hareketlerinizi kısıtlamayın.

Zariflik ve Gücü Avcunuzda Hissedin

8.8 mm inceliğindeki tasarımı, sağlam grafik camı, sağlam sert kasasıyla şıklık ve dayanıklılık bir arada.

4.5G Hız Deneyimini Ultron X-1 ile Yaşayın

Ultron X-1 modelindeki 4.5G LTE aşağı yapısı ve 150 Mbps indirilme hızıyla vaktinizden kaybetmeyin. Nihai teknolojinin gücünü en güncel uygulamalarla yaşayın, iletişimde daimiliği sağlayın.

Ultron X-1 ile Anı Yakalayın

13 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP çift flaşlı arka kameraya ve 5 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP flaşlı ön kameraya sahip Ultron X-1 ile ânı yakalayın. Elle çabuk odaklama, surat tanıma, otomatik odaklama çekimi benzeri nitelikleri deneyin.

Nabzınız Ultron X-1' de Atıyor

Kalp atış hızı sensörü ile nabız atışınız kontrolünüzde… Ultron X-1'in ön oturumunda yer alan nabız sensörüne dokunarak nabzınızı ölçün.

Ultron X-1 İle Yarısı Yöntemde Kalmayın

2800 mAh pil gücü, 220 saate denli bekleme, 10 saate denli konuşma ve Li-ion çabuk şarj özelliği ile zaman içinde yarısı yöntemde kalmayın. Ultron X-1'in sağlam ve kuvvetli bataryasıyla iletişimden kopmayın.

Android Marshmallow Sürümü 6.0 İşletim Sistemiyle Yenilenin

Android Marshmallow 6.0'ın geliştirilmiş yapısıyla güncel zeki uygulamalara rahatlıkla ulaşın. 1.3 Ghz, 4 çekirdekli işlemcisi ile uygulamalar, oyunlar ve öbür bütün işlemlere zorlanmadan, bul vermeden, kesintisiz erişin, süratle yenilenin.

Güçlü ve Dik Performansın Keyfine Varın

2 GB HAFıZA kapasitesiyle kuvvetli ve dik performansın keyfine varırken 64 GB'ye varan arttırabilir hafızayla anılarınızı saklayın.

True HD Grafik ile Görüşünüz Netleşsin

720 x 1280 grafik çözünürlüğü, 16 milyon grafik nitelik çözünürlüğü ile True HD LCD grafik özelliğini deneyin. Video, film, oyun ve görüntülü konuşmalarınızı ek olarak tam olarak yaşayın.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski