Lenovo Yoga 900 Teknik İnceleme






Lenovo Yoga 900 Teknik İnceleme

Lenovo laptop PC kategorisinde her süre kalifiye ürünler çıkarmaya itina gösteren bir şirket olarak göze çarpıyordu. En Son çıkarttığı dik performans ürünü durumda olan Lenovo Yoga 900'ü sizler amaçlı inceliyoruz…

Lenovo Yoga 900'ün teknik özellikleri
İşlemcisi : Intel® Core™ i7-6500U 2.5 GHz.(Turbo Boos Tek.ile 3.1 GHz) 4 MB Zeki Bellek
Ekran Kartı :Intel® HD Graphics 520
Ram :8 GB DDR3 1600 Mhz.
Sabit Disk : 256 GB SSD
İşletim Sistemi :Windows 10
 

 

Ekranı ve tasarımının kalitesi
 

Ekranda kullanılan teknoloji kalitesi olarak, QHD+ bir grafik ile iştirak eden Yoga 900 oldukça kalifiye bir izlenim veriyor. Hibrit bir tasarım ve 360 derece dönebilen kalifiye grafik ile imaj ile ilgili oldukça oldukça başarılı denebilir.
 

Yüksek Performans Sahibi Yoga 900
 

Merkezi işlemci ve grafik işlemcisi tarafında ciddi anlamda kuvvetli bir yapısı durumda olan Yoga 900'ün performansı oldukça alıcı diyebiliriz. Özellikle de büro işleri ve bu trend belge işlemlerinde çoklu çekirdeğin faydasını bir sürü huzurlu seziyorsunuz. Çabuk ve kalifiye HAFıZA yardımıyla de bir sürü iyi reaksiyon veriyor. Geçişlerde ve arka tasarıda açılan uygulamalarda rastgele bir sorun çıkartmadığını kolay bir şekilde söyleyebiliriz. an itibariyle ciddi anlamda canavar benzeri bir penis meydana geldiği ortada.

 

Fiyat ve segmenti
 

Yoga 900, Lenovo aracılığıyla bir sürü iyi tasarım edilmiş ve fiyatı olarak da iyi sınıflandırılmış nedeni ise bir tık üstüne çıkarsa fiyatta rakipleri ile yarışamayacağını bildiğinden çizgisini harika çizmiş diyebiliriz.

Şarj ile ilgili da 7 saat benzeri ciddi anlamda harika bir 1/2 parlak olmak ile uzunca vadeli kullanım sunuyor. 4400 Türk Lirasına kolay bir şekilde Lenovo Yoga 900 edevat alarak kafanız huzurlu bir biçimde kullanabilirsiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski