Xioami Redmi 3S Plus Teknik Özellikleri





Xioami Redmi 3S Plus Teknik Özellikleri



Xiaomi Redmi 3S Plus performansı yüksek ve ekonomik tek akıllı telefonlar almak isteyenlerin tercihi olabilmektedir. İşte Xiaomi aracılığıyla getirilen akıllı telefonun nitelikleri.
Çin merkezli bilişim üreticisi Xiaomi, Haziran ayı içinde indirilmeye sürdüğü Redmi 3S akıllı telefonunun yenilenmiş halini resmen ilan etti. İşte tasarımı ve donanımıyla dikkatleri üst kısmına çekmeyi muvaffak olan ürünün nitelikleri.

Xiaomi Redmi 3S Plus özellikleri
Phone Arena'nın haberine yönelik, Xiaomi Redmi 3S Plus 5 inçlik 720 x 1280 çözünürlükte ekrana sahip. Gücünü 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 430 işlemciden meydan modelde 2 GB RAM ve 32 GB'lık genişletilebilir depolama bulunuyor. Kamera olaraksa geride 13 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP, önde ise 5 MEGAPIKSEL ÇÖZÜNÜRLÜĞE SAHIP kameraya yer verilmiş vaziyette.


Ek olarak Redmi 3S Plus, üzerindeki 4100 mAh pil ile 2 gündelik pil geçerliliği sunarak uzunca müddetli kullanım isteyenlerin ilgisini çekmeyi muvaffak oluyor. Çift SIM kart slotu, LTE takviyesi, parmakizi okuyucu ve Xiaomi MIUI arayüzlü Android Işletim Sistemi 6.0 Marshmallow akıllı telefonun öbür nitelikleri içinde.

Xiaomi Redmi 3S Plus çıkma tarihi ve fiyatı
Öncelikle üzgünüm berbat tek haberimiz var; Xiaomi Redmi 3S Plus yalnızca Hindistan'da piyasaya sunulmuş vaziyette. Bununla Birlikte akıllı telefonunun çevrimiçi olarak da piyasaya sunulması planlanmıyor. Taşınabilir edevat amaçlı biçilen fiyatsa 143 dolar dolaylarında. bu sırada durumu hazırda ülkede 3 GB RAM'e ve 135 dolar değerinde fiyat etiketine sahip tek Redmi 3S Prime modelinin de satışta meydana geldiğini bahsetmek gerek.

:: Xiaomi Redmi 3S Plus, Türkiye'de de satılsaydı alır mıydınız?

SDN-ShiftDelete.Net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski