Microsoft Ve HP Ortaklaşa Telefon Üretecek





Microsoft Ve HP Ortaklaşa Telefon Üretecek

Akıllı telefon piyasasının gerisinde olan Windows Mobile tek çeşitli aradığı başarıya kavuşamadı. HP ortaklığıyla geliyor olacak telefon, işleri değiştirebilir!
Beklenen başarıyı tek çeşitli yakalamayan ve piyasanın arka tasarınında olan Windows 10 işletim sistemine sahip durumda olan telefonlar, maalesef rakipleri iOS ve Android Işletim Siradesi'in epeyce gerisinde kaldılar. Ortalıkta gezinen dedikodulara yönelik HP ve Microsoft, partner tek Windows 10 Mobile cihaz üstünde çalıştığı ve bunun amaçlı ekip topluyor. Artık yetkililerden resmi tek detaylı haber yapılmasa da HP ve Microsoft'un ortaklığında geliştirilecek telefonunun çıkma tarihi ise 2017 olarak bekleniyor.

HP, akıllı telefonlar sektöründen elini çekmek iste de bu senenin başlarında indirilmeye sürdüğü HP Elite X3 Windows 10 Mobile akıllı telefonunun devamı amaçlı Microsoft'la anlaşmış olabilmektedir. Şayet meydana atılan söylentiler doğruysa MWC 2017'de yepyeni tek HP aleti ile karşılaşabiliriz. Ne yazık ki, söylentilerle meydana çıkan HP ve Microsoft'un meydana çıkan akıllı telefonunun özeliğiyle ile alakalı hiçbir haber paylaşılmadı. Yepyeni sürülecek cihaz Elite X3'ün mahaline geçecek olursa, tahminen 6-8 GB HAFıZA, 64 GB dâhili depolama sahası ve yepyeni nesil Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye sahip tek akıllı telefonlar ile karşın karşıya kalabiliriz.

::HP, Microsoft ortaklığıyla başarıya erişebilecek mi?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski