Huawei Mate 9 Teknik Özellikleri Açıklandı




Huawei Mate 9 Teknik Özellikleri Açıklandı, Videolu

Huawei Mate 9 modeli ofisimize geldi ve sıcağı sıcağına kutusundan çıkarttık. Huawei'nin 4000 mAh bataryalı telefonunun çeşitli araştırması burda olacak.

Huawei Mate 9 teknik özellikleri
5.9 " büyüklüğündeki 2.5D kavisli IPS ekranında Full HD çözünürlük yayınlayan Mate 9, metal bir kasa ile geliyor. 7.5 milimetre kalınlığında ve 190 gr ağırlığında olan telefon, yeni Kirin 960 işlemciden kuvvetinü alıyor.

Dört tane 2.4 GHz hızında çalışan Cortex-A73 ve dört tane 1.8 GHz hızında çalışan Cortex-A53 çekirdeklerinden meydana gelen Kirin 960, grafik doğrultusunda lüzumlu olan kuvveti ARM Mali-G71 Megapiksel8 GPU'dan alıyor. 4 gigabayt RAM'in yer aldığı telefonda, kullananlara 64 gigabayt dahili depolama kısmı sunuluyor.

Mate 9 üstünde Leica doğrultusundan tasarlanan 20 Megapiksel ve 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip iki tane arka kamera yer alıyor. Çift ton LED flaşın yer aldığı telefon, çoktan süratli bir şekilde odaklama yapabiliyor.

Çift SIM kart desteğine sahip olan ve 4000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Huawei Mate 9, Android 7.0 Nougat işletim sistemi ve EMUI 5.0 arayüzü ile kutudan çıkıyor.

Huawei Mate 9 kutu Videosu

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski