Xioami Redmi Note Redmi 4X Teknik Detayları Ortaya Çıktı





Xioami Redmi Note Redmi 4X Teknik Detayları Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Redmi Note 4X ile ilgili birtakım ayrıntılar, TENAA vasıtasıyla ortaya çıktı. İşte Xiaomi Redmi Note 4X teknik özellikleri ve tasarımı!
Xiaomi Redmi Note 4X ortaya çıktı!

Çin menşeili akıllı telefon yapımcısı Xiaomi, her geçtiğimiz gün yeni bir akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkmaya devam ediyor.
Çinli yapımcının yeni Redmi Note 4X modeli, sızdırılan görüntünün sonrasında bu kez Çinli onaylama kurumu TENAA'nın kayıtlarında görüldü.

Xiaomi Redmi Note 4X kullananlara ne gibi özellikler sunacak?

Xiaomi Redmi Note 4X, Qualcomm'un geliştirmiş bulunduğu 8 çekirdeğe sahip Snapdragon 653 işlemciden ve Adreno 510 grafik biriminden güç alacak.


Bazı analistler ise telefonun Mediatek Helio X20'den güç alacağını iddia ederken, Çinli yapımcının telefonu iki değişik sürüm ile satışa sunabileceği olsılığı üstünde duruyorlar.


4 gigabayt hafızanın bulunduğu Redmi Note 4X, 64 gigabayt dahili ram kısmı ile bir arada gelir iken 4100 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

Android 6.0.1 Marshmallow ile kutudan çıkacak olan telefon ile ilgili ortaya çıkan son ayrıntı ise, 13 mp çözünürlüğe sahip arka kameraya sahip bulunduğu.

:: Xiaomi Redmi Note 4X modeli ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski