Kullanıcının Yeniden Tasarlayabildiği Akıllı Telefon Moto Z Özellikleri





Kullanıcının Yeniden Tasarlayabildiği Akıllı Telefon Moto Z Özellikleri

Ek aksesuarlarıyla saniyeler içersinde değişik bir dizayn ve işleve bürünebilen Moto Z bugün görücüye çıktı. Lenovo’nun yeni modeli, Moto Modları yardımıyla projektör, fotoğraf makinesi ve müzik setine dönüşebiliyor.

Lenovo’nun bundan bu tür telefon ürünlerini Motorola markasıyla çıkaracağının duyurulmasından sonra, Moto serisi telefonlara sürat verildi. Markanın yeni modeli Moto Z’deki Moto Mod’lar yardımıyla kullanıcılar kendi telefonlarını gereksinimlerine oranla tasarlama ve kullanma olanağı sunarken yeni bir kategorinin de esası atılıyor. Tek “tık” ile ana beden ile bir araya getiren Moto Z akıllı telefon modları yenilikçi manyetizma sistemiyle değişik bir kullanım tecrübesi sunuyor.

Askeri uçaklarda sarfedilen alüminyum ile paslanmaz çelik kullanılarak üretilmiş olan telefon hem sağlam hem de daha ince. Telefon 5,2 milimetre inceliğe sahip ve 5,5 " boyutunda ekranı Quad HD AMOLED teknolojisini kullanıyor. Qualcomilimetre SnapdragonTM 820 prosedürcü ve 4 gigabayt RAM’le gelen telefon 32 gigabayt ya da 64 gigabayt dahili ram seçenekleriyle sunuluyor. microSD desteği yardımıyla telefon depolamasını 2 TB’a kadar arttırmak olası.


Fotoğraf tarafı güçlü

Moto Z, her ışık altında mükemilimetreel ve canlı fotoğraflar çekmenize yarayacak optik imaj sabitleme ve otomatik odaklanma özelliklerine sahip 13MP yüksek çözünürlüklü kamera ile geliyor. 5MP ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, bütün arkadaşlarınızın fotoğrafınızda yer alabilmesi için en uygun bir özellik. Ön % yer alan ekstra flaşıyla grubunuzdaki herkes loş ışıkta bile mükemilimetreel görünecek. Su sıçramalarına sağlam kaplamasıyla yağmur ve dökülen sıvılar size engel olmayacak. Parmak izi okuyucusu yardımıyla telefonunuzu tek dokunuşla açabileceksiniz.

30 saate kadar batarya ömrüyle şarj etmeye gerek duymadan telefonunuzu bütün gün ve gece kullanmak da olası olacak. Üstelik TurboPower özelliği yardımıyla yalnızca 15 dakikada 8 saate kadar batarya ömrü elde etmek olası. Güçlü parmak izi okuyucusu yardımıyla güvenliğinizi korurken, sıvı sıçramalarına sağlam kaplamasıyla telefonunuzu rahat rahat  kullanabileceksiniz.


Moto Mod’ları zengin

Yeni Moto Mod’ları yardımıyla şimdi Moto Z cihazınızı gereksiniminiza oranla tekrar tasarlayabileceksiniz. 80 desibele kadar ses verebilen iki tane 3W’luk hoparlörden meydana gelen JBL SoundBoost Hoparlör modu ile yüksek ses ve nitelikte stereo müzik dinleyebilirsiniz. Kendi bataryası yardımıyla 10 saate kadar kesintisiz müzik gerçekleştiren bu mod ile telefonunuz partinin odağında olacak.

Ailenize en yeni seyahat fotoğraflarınızı göstermek ya da dostlarınızla film mi izlemek istiyorsunuz? Insta-Share Projektör modu ile telefonunuzu 70 "’lik sinema ekranına çevirin, patlamış mısırınızı alın ve sinemanın keyfinizi çıkarın. Üstelik kendisine ait bataryası yardımıyla keyfiniz 1 saat uzatın.



Daha fazla enerjiye mi gereksiniminiz var? 2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID™ Ek Batarya yardımıyla akıllı telefonunuza 22 saate kadar batarya ömrü ekleyin.

Hasselblad True Zoom ise bütün dünyada fotoğraf meraklılarının akıllarını başından alan Moto Mod’u olarak karşımıza çıkıyor. 10x optik büyütme ve Xenon flaşı ile mükemilimetreel fotoğraflara imza atacak, bunları tek tık’la dilediğiniz mecrada paylaşabileceksiniz. Üstelik bedava olarak size sunulacak Hasselblad Phocus yazılımıyla fotoğraflarınızı tekrar düzenleyip yüksek kaliteli neticeler elde edebileceksiniz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski