LG V20 Kamerasının Özellikleri





LG V20 Kamerasının Özellikleri

Güney Koreli akıllı telefon yapımcısı LG'nin yeni amiral gemisi V20, son zamanlarda akıllı telefon piyasanın en çok merak edilen telefonlarından birisi durumuna geldi.
Detaylı ve tarafsız bir şekilde yaptığı makine, duyarga ve lens testleri ile tanınmış DxOMark'ın konuğu ise bu kez LG V20 oldu.
DxOMark'ın yaptığı değerlendirmeye geçmeden önce, LG V20'nin kamera özelliklerine kısaca bir göz atalım.

LG V20 kamera özellikleri!
Birisi 16 mp çözünürlüğe sahip f/1.8 diyafram aralığında öteki ise 8 mp çözünürlüğe sahip f/2.4 diyafram aralığında olmak üzere toplamda iki tane alıcıs olan arka kamera, OIS ile bir arada geliyor. 4K video kaydı yapabilen LG V20'nin ön doğrultusunda ise 5 mp çözünürlüğe sahip f/1.9'luk bir ön kamera yer alıyor.

LG V20 kamerası kaç puan aldı?
LG V20, DxOMark yönünden oluşturulan kamera testinden 85 puan alarak Huawei Mate 9 ile aynı başarıyı elde etmiş oldu.

Bazı otofokus sorunları sebebiyle video çekiminde LG G5 ile aynı skoru (82) alan LG V20, fotoğraf çekimi konusu ile ilgili ise DxOMark uzmanlarının beğenisini kazanmayı başarmış. Tabi, bu skoru başka firmaların amiral gemi modelleri ile kıyasladığımızda ise öncülük 89 puan ile Google Pixel'in elinde. Pixel'in sonrası 88 puan ile HTC 10, Samsung Galaxy S7 edge ve Sony Xperia X Performance üçlüsü geliyor.

Bu cihazların sonrası ise 87 puan ile Moto Z Force Droid, Galaxy S6 Edge Plus ve Xperia Z5 geliyor. Yani, LG V20 başarılı bir kameraya sahip fakat başka rakipleri ile kıyaslandığında çoğu amiral gemisinin arkasında kalıyor.

:: LG V20'nin kamerası ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Kaynak:shiftdelete.net

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski