Yurtdışından Telefon Getirecekler Dikkat!!! Ek Vergi Geliyor




Yurtdışından Telefon Getirecekler Dikkat!!! Ek Vergi Geliyor

Bakanlar Kurulu, ticari dışalım dışında yurtdışından getirilecek cep telefonu, bilgisayar, televizyon, uydu alıcısı gibi cihazlara yönelik bir defaya mahsus olmak üzere alıncak ücretleri belirledi.

Buna göre, 2017 senesinde cep telefonları için 20 euro, bilgisayar ve tabletlere 10 euro, oto radyosuna 3 euro, pilli radyoya 3 euro, videoya 18 euro bandrol ücreti ödenecek.

Resmi gazete'nin günümüz sayısında yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, bu kapsamda, 51 ekrandan 148 ekrana kadar olan TV'lerden, ekran boyutuna göre 10 euro ile 80 euro arasında değişen miktarlarda bandrol bedeli alıncak.

Tebliğle, oto radyo alıcılarından 1 euro, videolardan 18 euro, bilgisayar ve tabletlerden 10 euro, cep telefonlarından 20 euro bandrol bedeli tahsil edilecek.

Bu kapsamda TV çoğunluklu entegre cihazlardan 9 ile 21 euro arasında, radyo ağırlık entegre cihazlardan ise 1 ile 18 euro arasında, cep tarzı radyolu mp3-mp4 çalarları ile radyo ya da TV'li navigasyon cihazlarından 7 euro, radyo ya da TV'li DVD-VCD oynatıcılar ile radyo ya da TV'li ev sinema sistemlerinden ise 15 euro bandrol bedeli alınması öngörülüyor.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski