Nokia'nın Dayanıklı Ve Ucuz Telefonlarının Teknik Özellikleri, Piyasaya Çıkış Tarihleri





Nokia'nın Dayanıklı Ve Ucuz Telefonlarının Teknik Özellikleri, Piyasaya Çıkış Tarihleri

İlkbahar aylarında HMD Global isimli Finlandiya odaklı start-up, Microsoft’tan Nokia’nın telefon haklarını satın almıştı. 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Barcelona'da gerçekleşecek olan Mobile World Congress etkinliğinde de Android işletim planlı yeni akıllı telefonlarını tanıtmaya başlayacak.



Nokia 150 modelinin teknik özellikleri nasıl olacak ?
Nokia 150’nin tek ve çift sim kart destekli modelleri dizayn olarak sağlam polikarbonat çerçeve ve 2.4 inçlik çizilmeyen ekrana sahip olacak. Kullanım basitliği sunacak bir arayüzün yanısıra FM Radyo ve MP3 çalar özellikleri de erişilebilir. Pil ömrü olarak 1020 mAh’lık bataryası bulunmasına rağmen 22 saatlik kullanım zamanınin yanısıra tek simli modeli 31 günlük; çift sim kartlı modeli ise 25 günlük bekleme zamanı vardır. Micro-USB girişi ile eş güdümlü LED feneri de aygıtta mevcuttur.
Telefonlarda daha eskiden yüklenmiş olarak Nokia telefonlarının müdavimi bulunduğu Snake Xenxia Oyunu bulunmaktadır. Hem de Gameloft’un Nitro Racing oyununu da satın alabileceklerdir. Siyah ve beyaz renk alternatifleriyle satışa çıkacak olan Nokia 150 telefonları 26 dolar fiyat etiketiyle eş güdümlü önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacaktır. HMD Global; Nokia 105, Nokia 216 ve Nokia 230 gibi geçmişte fazla satan telefon modellerini de tanıtacak.

:: Nokia'nın yeni akıllı telefonu ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski