CasperIn Süper Modeli Vıa M2 Tanıtıldı İşte Özellikleri





Casper'ın Süper Modeli Vıa M2 Tanıtıldı İşte Özellikleri

VIA serisi ile bilinen Casper, ülkemiz akıllı telefon sektöründe gerektiğince aktif rol oynuyor. Her geçtiğimiz gün ürün gamını genişletmeye devam eden firma, bugün VIA M2 modelinin duyurusunu gerçekleştirdi.
Peki, Casper VIA M2 teknik özellikleri neler? Kullanıcılara neler sunuluyor? İşte bütün detaylarıyla Casper VIA M2!

Casper VIA M2 özellikleri
5 " büyüklüğündeki IPS ekranında Full HD çözünürlük yayınlayan ve Corning Gorilla Glass 3 koruma Teknolojisini kullanan VIA M2, lüzumlu olan kuvveti 1.4 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemciden geliyor.
3 gigabayt’lık hafızası ve 32 gigabayt dahili depolama kısmı ile kullanıcıların greksinimlerini rahatça karşılayan telefon, yetersiz kaldığı hallerde depolama kısmını microSD kart ile 128 gigabayt’a kadar artırabilmenizi sağlıyor.

13 mp çözünürlüğe sahip arka ve 8 mp çözünürlüğe sahip ön kameraya ev sahipliği yapan Casper VIA M2, 3000 mAh kapasiteli bataryadan beslenirken parmak izi okuyucusu ile sizi sıksık şifre girmekten kurtarıyor.

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile kutudan çıkan telefon, titanyum gri ve metalik bronz olmak üzere iki değişik renk alternatifi ile KDV dahil 1099 TL’ye alıcılarına sunuluyor.

:: Casper'ın VIA M2 modelini beğendiniz mi?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski