Tabletiniz Yada Telefonunuz Kablosuz Ağı Göremiyor Sorununun Çözümü





Tabletiniz Yada Telefonunuz Kablosuz Ağı Göremiyor Sorununun Çözümü

Kullanıcıların fazla sıkça karşılaştıkları problemlerden bir tanesi. Wifi ağı görünmüyor. Çoğunlukla akıllı telefonlarda sık sık rastlayabiliyoruz. Tabletlerde bu problem ara ara olurken, telefonlarda daha fazla ortaya çıkıyor. Bu problemlerin başında kablosuz ağların sinyaller ile çalıştığından ve algılama hususu ile ilgili biraz daha güç bulunduğunu söyleyebiliriz. Aynı süreçte Wifi bağlantı noktasının mesafesi ve modemin marka modelininde fazla büyük faktör bulunduğu bir gerçek.

Kablosuz Ağ Görünmüyor Ne Yapmalıyım?
Eğer bu problemi sık sık alıyorsanız, telefonunuzu yapılandırmanız gerekiyor. Bunun için ise cihazda-Ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Tekrar telefonunuzu başlattığınız zaman bu problemin çözümlendiğini görebilirsiniz.

Kablosuz ağ görememe arızasının sebebi nedir?
Bu arızanın kaynaklanma sebebi gün süresince cebimizde telefonu gezdiriyoruz. Arada sırada Wifi açık kalıyor ve binlerce insanın bulunduğu ve şirketlerin, dükkanların bulunduğu yerlerden geçiyoruz. Günümüzün bilişim çağında bulunduğunu da unutmamalıyız, hal bu tür olunca telefonda ki sinyaller değişik şekilde algılıyor ve çakışmalar söz hususu oluyor. Bu yüzden de kimi zaman bağlanamama ve Wi-fi ağ görünmüyor arızası ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski