Asus Zenfone 3 Max Türkiye'de Satılmaya Başlanıyor





Asus Zenfone 3 Max Türkiye'de Satılmaya Başlanıyor

ASUS’un merakla beklenilen ZenFone 3 ailesinin Türkiye tanıtımı gerçekleşti. 26 Ocak’ta Rahmi Koç Müzesi’nde düzenlenen etkinlikle birlikte ZenFone 3 ile birlikte ZenFone 3 Max, ZenFone 3 Laser ve ZenFone 3 Zoom tanıtıldı. Tanıtımın açılış konuşmasını yapan ve ASUS’un akıllı telefon pazarında kısa zamanda başarılar elde ettiğini belirtildi. Bu büyümenin en mühim sebeplerinden birisi ise, başarılı ve güzel bir şekilde yaşama geçirilen mobil dönüşüm süreci. ZenFone ülkemizde de fazla sevildi ve kısa sürede Türkiye’de mühim miktarda tüketiciye ulaştı. Türkiye, genç nufüsu ve yenilikleri süratle hayatına alan tüketicisi ile bizim için mühim bir potansiyel barındırıyor.

ZENFONE 3'ÜN ÖZELLİKLERİ
ZenFone 3, önceki tasarımından değişik olarak metal kasaya sahip. Doğadan ilham alınan tasarımı ile Computex 2016’da ödül alan ZenFone 3’ün 4Gigabayt RAM ve 64 Gigabayt dahili veri depolama telefon üyeleri bütün satış kanallarında tüketicilere sunulacak. Ön ve arka yüzünde çizilmelere karşı sağlam Corning Gorilla Glass sarf edilen ZenFone 3 ZE552KL, 5,5-inç Full HD Super IPS+ ekranıyla da dikkat çekiyor. Siyah beyaz renk alternatifi yer alan ZenFone 3’ün, 16 megapiksel PixelMaster 3.0 teknolojili kamerası, 4K UHD video çekme olanağını yanında getiriyor. ZenFone 3 Laser, ismini ışık lazer odaklama sistemi ile donatılan Pixelmaster 3.0 çözünürlükteki kamerasından almakta. 13 mp çözünürlüğe olan kamera, ZenFone 3 Laser’ın süper çözünürlük özellik ile 4 kat arttırılıyor , bu sayede ışığın yetersiz olduğu ortamlarda görüntü kaybı yaşamadan fotoğraflar çekilmesine imkân sağlıyor. 0.03 saniyede 1,5 m lazer odaklamaya sahip ZenFone 3 Laser, odaklama özelliğine sahip başka telefonlardan 2 kat daha iyi. 3-axis Video EIS özellikne de sahip ZenFone 3 Laser, üç eksende de gerçekleşen hareketleri daimi takip etmektedir ve görüntü çekimlerinde titremeye bağlı meydana gelebilecek bulanıklığı engelliyor.

 ZENFONE 3 MAX'IN ÖZELLİKLERİ
ZenFone 3 Max, 4100 mAH’lik şarj kapasitesine sahip bataryasıyla uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor. 175 gr ağırlığında ve 8.3 mm’lik inceliğe sahip ZenFone 3 Max, ters şarj özellik ile taşınabilir güç kaynağı durumuna de getirilebiliyor. ASUS PixelMaster 13 MP arka kamera ve 5 mp ön kameraya sahip ZenFone 3 Max, süper çözünürlük modu ile 52 mp fotoğraf oluşturabilme özelliklerine sahip. SuperPixel teknolojili ZenFone 3 Zoom, ismini 2.3x optik büyütme ve toplamda 12x büyütme gerçekleştiren kamerasından alıyor. Rakiplerine göre ışığa 2,5 kat daha duyarlı bir kameraya sahip olan ZenFone 3 Zoom, 5000 mAh kapasiteye sahip bataryasıyla dünyanın en uzun 4K video çeken telefonu ve tek şarjda 6,4 saatlik 4K UHD video çekimine imkân sağlıyor. Uzak çekim için en uygun bir kameraya sahip olan ZenFone 3 Zoom, fazla çözünürlüklü özçekim çekimine imkân sağlıyor.

İŞTE FİYATLAR
Zenfone 3 Laser, Zenfone 3 Max ve 64 Gigabayt dahili veri veri veri depolama ve 4 Gigabayt RAM’e sahip ZenFone 3 bütün satış kanallarında takipçilerini bekliyor. Zenfone 3 Laser’in tavsiye edilen satış fiyatı 1.299TL iken, Zenfone 3 Max’in tavsiye edilen satış fiyatı 1.099TL olarak belirlendi. 64 Gigabayt dahili veri veri veri depolama ve 4 Gigabayt RAM’e sahip ZenFone 3’ün tavsiye edilen satış fiyatı ise 1.899TL. 12x Zoom özellikleriyle dikkatleri çeken ZenFone 3 Zoom ise Mart ayında tüketicilerle buluşacak.Kaynak: Asus Zenfone 3 serisi ülkemizde

4 Yorumlar

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

  1. asus telefonların sağlamlıgını paha biçilemez ancak biraz daha özellik eklerse samsung a yetişebilir diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  2. Telefonun özelliklerini gayet iyi ayrıca Asus'un tasarımlarını beğeniyorum fiyatı da bana göre uygun.

    YanıtlaSil
  3. Halil Yakancı28 Ocak 2017 08:30

    Bu cihazın bir önceki versiyonunu kullandım, bir müddet güzeldi fakat sonradan çok kasmaya başladı.

    YanıtlaSil
  4. beyzacelikkaya29 Ocak 2017 23:28

    Asus'un çıkardığı telefonlar hem kalite bakımından hem özellik olarak çok iyi oluyor .

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski