Huawei Honor 6X Teknik Özellikleri Ve Piyasalara Çıkış Tarihi





Huawei Honor 6X Teknik Özellikleri Ve Piyasalara Çıkış Tarihi

Huawei Honor serisinin en son aygıtı Honor 6X tanıtıldı. CES 2017'de tanıtılan aygıt, orta seviye bir telefon olmasına karşın aslında harika özellikler barındırıyor.

Çin'in mühim telefon yapımcıları arasında yer alan Huawei, CES 2017 fuarında aygıtlarını tanıtmaya devam ediyor. Orta seviyeye öncülük etmeyi hedefleyen şirket, Honor 6X ile tasarıma da ehemmiyet vermiş. Honor 6X özellikleri de küçümsenmeyecek kadar iyi. 2 arka kamera ve 5.5 "'lik ekranıyla ilgi çekmeye çalışacak telefon, kullananlara az fiyata iyi bir tecrübe yaşatmayı amaçlıyor.

Huawei Honor 6X özellikleri daha evvelce meydana çıkmıştı lakin CES 2017 ardından bu verileri yenilemekte yarar var. Donanım yönünden kendi klasmanında fazla kuvvetli olan Honor 6X, 5.5 " Full HD ekranıyla dikkat çekiyor. Gücünü sekiz çekirdeğe sahip Kirin 655 işlemcisinden alan telefonda, ilaveten 3 gigabayt RAM bulunuyor. 32 gigabayt dahili veri depolama olanağı ve microSD desteği olan telefonun kamerası da aslında mükemmel. Arkasında 12 mp ve 2 mplik kamera tespit edilen Honor 6X'in öz çekim kamerası ise 8 mp olarak belirlenmiş. Herkesin merak ettiği bataryası ise 3340 mAh. Ek olarak Android 6.0 ile geleceğini de söylemeden geçmeyelim. Her anlamda Honor 6X özellikleri aslında iyi düşünülmüş.

Honor 6X özelliklerine ek olarak, metal gövdesini ve süratli parmak izi okuyucusunu ekleyebiliriz. Bu bağlamda karşımızda son teknolojiyle üretilmiş biraz aygıt var. İşlemcisi en zayıf tarafı gibi görünse de, Honor 6X özellikleri ve donanımı son derece iyi. Üstelik iki gün dayanabilecek bir bataryaya sahip.

Huawei Honor 6X Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Huawei Honor 6X birtakım pazarlarda 4 gigabayt RAM/64 gigabayt depolama kısmı, birtakım pazarlarda da 3 gigabayt RAM/32 gigabayt depolama kısmı biçiminde yer alacak. Cihaz, bugün satışa çıktı ve ABD'de 199 dolarlık bir fiyatı bulunuyor. Dolar kuru ve vergiler düşünüldüğünde, Honor 6X'in Türkiye'de minumum1500 TL olacağını söyleyebiliriz.

Siz Honor 6X özelliklerini nasıl buldunuz?

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski