Akıllı Telefon Alacaksanız Dikkat Etmeniz Gereken Özellikler



Akıllı Telefon Alacaksanız Dikkat Etmeniz Gereken Özellikler


- Ekran boyutu

Akıllı telefonların en önemli ayrıntılarından biri ekran boyutudur. Geniş ekranlı akıllı telefon ile daha rahat bir film izleyeceksiniz ve oynamak için özgürlük vereceksiniz; zorluk çekeceksiniz ve küçük boyutlu ekranlarda kendinizi sınırlayacaksınız. Akıllı telefonunuzu alırken ekran boyutunun 5,5 inç olduğundan emin olun ve özgürlük keşfedin.


- Batarya kapasitesi

Günümüzün en önemli sorunlarından biri akıllı telefonlarımızın hızlı şarj ve kapanmasıdır. Bu acil durumlarda veya özel günlerde bizim için büyük bir sorun oluşturur. Akıllı telefonunuzu seçerken, pilinin en az 4,350mAh boyutunda olduğundan emin olun.

- Ekran koruyucu cam

En ufak düşüşlerde bile, ekran camı kırılır ve telefonlar onarım için çok yüksek ücretler ödenir. Bu ödemeleri yapmamak için, maliyetli malzemeler ve telefon kapanır ve ekrana dokunma özgürlüğü kaybolur. Telefonunuza rahatça dokunmamak ve her düşüte dokunmatik camın kırılıp kırılmadığını düşünmemek için Curved Gorilla Cam özelliğine sahip telefonları seçin, telefonunuz için ekstra para ödemeyin.

- Telefonun donanımsal özellikleri

Birçok sorun, telefonunuzun bir süre sonra donmasına, çalarken aniden dışarı atılmasına ve hafızayı sürekli dolmasına neden olması gibi donanım özelliklerinden kaynaklanmaktadır. Bu problemlerden kurtulmak için telefonunuzu alırken işlemcinizi, RAM ve bellek özelliklerini inceleyin.

Örneğin: 8 çekirdekli işlemci, 4 GB RAM ve 32 GB dahili belleğe sahip bir telefon iyi bir donanıma sahiptir ve sizi zor duruma sokmaz.


- İyi bir görüntü için iyidir, iyi bir kameraya sahip olanı seçin!

Siz aileniz olduğunda, tatilinizde veya tatilinizde unutulmaz anları ölümsüzleştirmek için telefonunuzu ve videonuzu alırsınız. Telefonunuzda kötü kamera özellikleri varsa, resimleri izlerken "bir tost makinesi ile al" a maruz kalabilirsiniz. Hiçbir fotoğraf düzenleyici uygulaması bununla size yardımcı olamaz. Bunları göz önünde bulundurarak, iyi bir kameranız olduğunda bir akıllı telefon seçin. 5-13 mega piksel arasında dikkatli olun.

- İkinci bir sim kart yuvası

İş ya da başka nedenlerle ikinci bir hat almalıyız. Ancak ikinci hat için fazladan bir telefona ihtiyacımız olacak. Her zaman iki telefonla seyahat etme zorluğumuz vardır ve bir süre sonra sıkılıyoruz. Bu durumlardan kurtulmak için çift hatlı bir telefon seçin, iki hat rahatça bir telefonda.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski