WhatsApp'ta Gönderilmiş Mesajları Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?


WhatsApp'ta Gönderilmiş Mesajları Kalıcı Olarak Silme Nasıl Yapılır?


Pişmanlık, hayatın en kötü duygularından biridir. "Keşke" en sevdiğimiz kelimelerden biri olmalı. Özellikle gönderdiğimiz bazı mesajlardan sonra bu duygu yaşıyor ve biz bu kelimeyi konuşuyoruz. Neyse ki, WhatsApp artık pişmanlıklardan kurtulma fırsatı sunuyor.

WhatsApp, bir kişiye gönderdiğiniz bir mesajı geri alma fırsatı sunar. Yedi dakika içinde hareket ederseniz, bir tarafı görmeden bir kişi veya grup gönderdiğiniz mesajı silmek için fırsatınız olur. WhatsApp, yeni eklenen Sıkça Sorulan Sayfalar ile birlikte gönderilen iletileri nasıl sileceğinizi söyler.
Aslında, WhatsApp gönderilen mesajı silmek gibi bir özellik sundu, ancak bu özellik sadece bir numaraydı. Gönderdiğiniz bir mesajı silmiş olsanız bile, diğer taraf aynı mesajı görmeye devam etti. Karşı taraf gönderdiğiniz bir mesajı silmesin, silinene kadar mesajı görüntüleyebilir. Bu, yanlış kişiye bir ileti gönderirseniz veya ileti bir hata içeriyorsa soruşturmaya neden olabilir.

Şimdi bu özellik de açıkça tanımlanmıştır. Şimdi, "tüm mesajları silmek" gibi açıkça tanımlanabilir bir adla gönderilen bir mesajı silmek için olanağı gösterir.

WhatsApp iletilerini gönderdikten sonra nasıl silerim?


Gönderilen bir mesajı her defasında silmek için önce gönderdiğiniz mesaja dokunup basılı tutun. Ardından, açılır menüden Sil'i seçin. Birden fazla mesaj seçebilir ve hepsini silebilirsiniz.

WhatsApp'ın gerçek zamanlı konum paylaşımı var, nasıl kullanılacağı?
Birisi bir sohbet oturumu görüntülerse, "Bu mesaj silindi" diyerek bir bildirim alırsınız. Size her zaman mesajları silmek için 7 dakikanız olduğunu hatırlatalım.

WhatsApp'ın en son sürümünü yüklemelisiniz


WhatsApp'ın önemli yeniliği herkes için aynı anda sunulmaz. Sürekli olarak dağıtılan bu özellikten yararlanmak için biraz beklemeniz gerekebilir. Buna ek olarak, yeni özellik düzgün çalışabilmesi için WhatsApp'ın en son sürümü her iki tarafta da çalışıyor olmalıdır. Aksi halde, silmiş olduğunuzu düşündüğünüz mesajlar veya mesajlarınız karşı tarafta görüntülenmeye devam edebilir. Dahası, böyle bir durumda WhatsApp bildirilmedi.

Tabii ki, mesajınızı silmek bile olsa, mesajı silene kadar diğer tarafın ekran görüntüsü alması muhtemeldir. Bu nedenle, herhangi bir sorundan kaçınmak için Gönder düğmesine basmadan önce dikkatli olun ve iki kez düşünün.

Birçok kullanıcı için WhatsApp'a gelmek güzel olur. Hizmetin bu özelliği bir servis sağlayıcı tarafından test edildiği biliniyordu.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski