Android Ve İphone Telefonlarda Silinen Numaraları Kurtarma - Tekno Haber,Nasıl Yapılır,Blogger Dünyası,Hayatın İçinden Bilgiler

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Android Ve İphone Telefonlarda Silinen Numaraları Kurtarma

Share This
Telefonlarda Silinen Numaraları Kurtarma





Telefonda, birçok kez rehberimiz yanlışlıkla silinebilir. Bazen rehberimizdeki kişileri silebiliriz veya hatalarımızdan dolayı veya bazen bir yazılım güncellemesi nedeniyle kısa bir süre önce kaydettiğimiz kişileri görmeyebiliriz. Bu durumda ne yapmanız gerekiyor? Bu blog yazısında "Android Ve İphone Telefonlarda Silinen Numaraları Kurtarma" sorusuna yanıt veriyoruz.
İster Android telefonu kullanıcısı olmak istersiniz, iPhone'un kişilerinizin silinmiş hali ile en az bir kez karşılaştınız demektir. Silinmiş kişileri geri getirmek her iki platformda da oldukça basit olmasına rağmen, nasıl yapılacağı konusunda sorular sorulur. Bu noktada yeni akıllı telefon kullanıcıları için silinen numaraların geri getirilmesinin en kolay yolunu gösteren kısa bir rehber yazı sunuyoruz.


Android Telefonda Silinmiş Numaraları Almak İçin:
Kişiler Google hesabı ile senkronize edildiğinden, Android telefon kullanıcıları kullandığınız marka telefonunu kullanıyor; kişileriniz Google hesabıyla senkronize edildiğinden kendi bilgisayarınızın başında olsanız de, Google hesabınıza herhangi bir tarayıcıdan girip rehberinizi sanki kişileriniz vardı ve yanlışlıkla onları silerek bunları geri yükleyin. İzlemeniz gereken adımlar oldukça basit:

    
Google Kişileri sayfasına giriyorsunuz. (Kişiler sayfasına, Google ana sayfasındaki açılır menüden Kişiler'i seçerek veya Gmail'in sol menüsünden Kişiler'i seçerek erişebilirsiniz.)

 

    
Profil profilini sol panelde görüntülüyorsun Daha Fazla - Kişileri Geri Yükle.




    
Restorasyon anını siz seçersiniz. İnsanları son 1 aya kadar kurtarma şansın var. Geri Yükle düğmesini tıklattığınızda, kişiler kısa bir süre bekledikten sonra telefonunuzun eski konumunu alırlar.


 

Not: Silinmiş kişilerinizi Gmail'den kurtarmadan önce, kişilerinizi Google'a bağlamış olmanız gerekir, diğer bir deyişle kişilerinizdeki kişileri Google'a göndermiş olmanız gerekir.
 

IPhone'da Silinen numaraların geri Alınması:
Silinen numaraları rehberden geri getirmek veya silinen kişileri ortaya çıkarmak için iCloud'u bir iPhone kullanıcısı olarak kullanmak en hızlı ve sorunsuz bir yöntemdir. Kişilerinizi kolayca geri getirmek için aşağıdaki adımları izlemek yeterlidir.

    
Telefonunuzdaki ayarlar - iCloud'a giriyorsunuz. Temaslar kapalı değilse, onları kapatıyorsun demektir.

 

    Görüntülenen uyarı ekranında "Keep on my iPhone" düğmesine dokunun.
 

    Onları açarsınız ve "Birleştir" e dokunarak uyarı ekranını kapatırsınız.
 
    Artık silinen kişileriniz boş kontaklar yerine kişilerinizi terk ederek geri yüklenecek. Bilgisayarınızdan iCloud.com'a girerek vCard biçiminde bilgisayarınıza göz atabilir, düzenleyebilir, yedekleyebilir ve geri yükleyebilirsiniz.
Not: Silinmiş kişileri Gmail'de 30 güne kadar geri yükleyebilirsiniz, ancak iCloud'un hiçbir sınırlaması yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here