Facebook Video Chat Uygulaması Bonfire Geliyor





Temmuz ayında ilk kez Facebook'un görüntülü sohbet uygulamasındaki yeni gelişmelerden bahsetmeye başlandı. Uygulama ilk önce Danimarka'daki AppStore'da görüntülendi ve Bonfire olduğu ortaya çıktı.
Bu uygulama, piyasadaki başka bir uygulama olan Houseparty uygulamasına çok benzer. Birden fazla arkadaşınızla grup halinde video görüşebileceğiniz bu uygulamada aynı zamanda efektler de bulunmaktadır. Fotoğraflarınızı Instagram, Facebook ve Messenger aracılığıyla da paylaşabilirsiniz.
Sohbete eklenen kişi Messenger aracılığıyla bilgilendirilir. Daha sonra, insanlar konuşmaya eklenirken ekran bölünecek ve böylece herkes eşit alan sağlıyor. Şimdiye dek Danimarka'da bu başvuruyu kullanmaya başlamış 2.000 kişi olduğu biliniyor. Bu test başarılı olursa, Facebook bu uygulamayı yakında tüm dünyaya yayacak.
Bonfire, Facebook'un yeni görevi doğrultusunda. Facebook'un böylesine bir uygulama geliştirmesi, topluluk yaratmayı ve dünyayı daha da küçültmeyi istediğini söyleyerek ve videonun artık içerik standardı olduğunu söylemek doğal. Facebook Hikayeleri kullanıcı tarafından reddedilirse Bonfire'in yaşamayacağını umuyoruz. Bu uygulamanın ne zaman ülkemizde veya dünyanın geri kalanında alınacağı veya alınacağı hakkında henüz kesin bir bilgi yok.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski