Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Telefonların Listesi

Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Telefonların Listesi


Listede, 2018 yılından henüz Samsung S6 ve tüm sürümleri ile henüz duyurulmamış bazı Samsung modelleri yer alıyor.
Samsung, yeni ve önemli bir Android sürümüne güncellenecek cihazlar hakkında asla bilgi vermeyen şirketlerdendir. Bununla birlikte, önde gelen Samsung modellerine sahip olanlar ortalama 2 yıl boyunca bir Android güncellemesi alacak.
Bu, Samsung'un bu bağlamda olmamasına rağmen, Galaxy S6 ve tüm varyantlarına bir noktada en yeni Android 8.0 Oreo güncellemesini alacakları anlamına geliyor.
Android 8.0 Oreo'ya yükseltilmesi beklenen Samsung cihazlarının bir listesi, Çin'in Weibo sosyal ağında ortaya çıktı. Elbette bütünlüğünüzü garanti edemiyoruz, ancak leaker'in tanınmış bir Samsung leaker (buz evreni) olduğunu belirtmek gerekir.


Android 8.0 Oreo Güncellemesi Alacak Samsung Telefonların ListesiListede birçok cihaz var. Galaxy S6, S6 Edge ve S6 Edge + ile birlikte birçok 2017 Galaxy serisi listelenmiştir. Bu arada, birçok Samsung tableti de Android Oreo güncellemesini alacak.
Daha da önemlisi, henüz kamuya açıklanmamış olan yeni 2018 Galaxy serisi telefonların da isimleri var. Galaxy A3 (2018), Galaxy A5 (2018) ve Galaxy A7 (2018) bunlar arasında. Görünüşe göre tüm bu cihazlar ilk çıktıkları sırada Android Nougat ile birlikte gelecek, ancak Oreo'ya sonradan yükseltilecek.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski