Android'li Telefonlarda Geliştirici Modu Nasıl Açılır



Android'li Telefonlarda Geliştirici Modu Nasıl Açılır?


Android Geliştirici Ayarları nedir? Android Geliştirici Ayarları bölümüne girmek için hangi işlemler gerekiyor? Bu bölümde ne yapılabilir?
Android, tüm mobil dünyada en yaygın kullanılan işletim sistemi olarak bilinir. Tüm mobil platformların% 80'inden fazlası tarafından kullanılan Android işletim sistemi hemen hemen her modelde kullanılan işletim sistemlerinden biridir, bu nedenle Android işletim sisteminin ayarları oldukça meraklıdır. Bazı ayarlar, özellikle genel kullanımını doğrudan etkileyecek ayarlar, hemen hemen her Android kullanıcı tarafından bilinmesi gereken ayarlar olarak ön plana çıkmaktadır. Bu ayarlardan bir tanesi Geliştirici Ayarları'dır. Android Geliştirici Ayarları, kullanıcıların akıllı telefonlarının özelliklerini daha iyi yönetmelerini sağlar.

Neden Android Geliştirici Ayarlarını kullanıyorsunuz?


Android Geliştirici Ayarları, biraz daha teknik bilgi gerektiren bir bölüm olsa bile Android işletim sisteminizi daha iyi yönetmenizi sağlar. Android Geliştirici Ayarları ile, telefonunuzun yavaşlamasına neden olan pek çok ayarı düzenleyebilirsiniz. Android Geliştirici Ayarları aracılığıyla pencere animasyonları, animatör saatleri, ekran geçişlerinde animasyonlar ve arka planda önde gelen verileri tüketen uygulamaları kapatmak gibi tüm işlemleri yapabilirsiniz.

Android Geliştirici Ayarlarını nasıl açabilirsiniz?


Android Geliştirici Ayarlarını nasıl açabilirim? Yapmanız gereken oldukça basittir. Android Geliştirici Ayarları bölümüne girmek için yapmanız gerekenler:

  •     Uygulama menüsü üzerinden "Ayarlar" a giriş yapıyoruz.
  •     Genellikle, alt menü bölümündeki "Telefon hakkında" bölümüne giriş yapmak zorundasınız.
  •     Burada farklı ifadelerin farklı seri içerisine dahil edildiği telefonunuzun seri numarasını "seri numarası, numara oluştur, telefon numarası, model numarası" olarak göreceksiniz. Tam olarak ne yapmanız gerektiğini bu numarayı yedi kez tıklamanız gerekir. Son 3 tıklamayla "geliştirici sürümünde 3 tıklama" uyarısı alırsınız. Android Geliştirici Ayarları bölümüne girmek mümkündür.

Android Geliştirici Ayarları

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski