Antibiyotikten 10 Kat Daha Güçlü Grip İlacı Tarifi






Kış geliyor diye endişelenmeyin. Soğuk algınlığının üstesinden gelen, ev yapımı ve % 100 doğal karışım hazırlayacağız. Ve hazırlanacak karışım antibiyotiklere göre 10 kat daha güçlü.  Antibiyotikten 10 Kat Daha Güçlü Grip İlacı Tarifi ile kolayca kışı geçeceğiz :)


Hastalandığımızda, "hızlı iyileşme" için ilk çare olarak kullandığımız antibiyotiklerin bilinçsizce kullanılmasının sağlık üzerinde çok iyi bir etkisi olmadığı görülüyor. Kontrolsüz antibiyotiklerin ciddi yan etkileri var. Bu olumsuz etkileri şöyle sıralayabiliriz;
 

1. Allerjik reaksiyon oluşumuna neden olma


Alerjik reaksiyon, deride kaşınma veya kızarıklık ile sonuçlanabilir. Konuştuğumuz bu kaşıntı, ezberden değil, gelecekteki aşamalardan ölümle sonuçlanacak kadar şiddetli olabilir.

2. Karaciğer fonksiyonlarının bozulmasına yol açma


Karaciğer hastalığı olan kişiler mutlaka doktor gözetiminde antibiyotik kullanmalıdır. Aksi takdirde, karaciğere ciddi hasar verebilir.

3. Böbrek yetmezliği


Bilinçsiz antibiyotik kullanımı böbrekler üzerinde toksik etkilere neden olabilir. Bu toksinler organ yetmezliğini tetikler.

4. Diyareye neden olma


Antibiyotiklerin kullanılması floradaki bakterilerin ölmesine ve sonuç olarak kötü bakterilerin çoğalmasına neden olabilir. Bu etkileşim, son kullanıcıda ishale neden olabilir.
Bu etkiden etkilenmemesi için, kullanmadan önce doktorunuza danışın ve her zaman doktor gözetiminde kullanın. Bu kıştan antibiyotik almadan kurtulmak isteyenler ne yapmalıdır?
Bu çok basit, çünkü ilaçlarımız kendi mutfağımızdadır. Doğal olarak evden eve soygun soygun antibiyotiklerden daha güçlüdür.

Antibiyotikten 10 Kat Daha Güçlü Grip İlacı Tarifi

Doğal antibiyotik için malzemeler

 

  • 1/2 kavanozlu organik bal
  • 10 diş sarımsak
  • Elli çay kaşığı elma circa

Nasıl hazırlanır?

  
  • Kabuklarını birer birer temizledikten sonra, bütün malzemeleri karıştırıcıya koyun ve yaklaşık 2 dakika boyunca karıştırın.
  • Hazırladığınız karışımı cam kavanozda tutun.
  • Bu karışımı 5 gün boyunca tüketin. Beş günün sonunda yeni bir tane hazırlayabilirsiniz.
  • Sabahları, aç karnına 1 tatlı bir kaşık yiyin. Kış boyunca uygulayabileceğiniz bu karışım, yüksek kan basıncını düşürme ve gribe karşı koruma etkisi taşır. Bu etki, 2 hafta boyunca düzenli kullanıldıktan sonra görülebilir.

Not: Karışım doğal olmasına rağmen, kullanmadan önce doktorunuza danışın, çünkü maddeler için herhangi bir alerjik durum olabilir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski