Facebook'ta Silinen Mesajlara Ulaşma İşlemi Nasıl Yapılır


Facebook'ta Silinen Mesajlara Ulaşma İşlemi Nasıl Yapılır?

Facebook'ta sildiğiniz bir mesaja pişman olduğunuzdan ve geri almak istediğinizden dolayı mümkün mü? Facebook gerçekten böyle bir şeye izin veriyor mu? Mesajlarınızı silmeden önce iki kez düşünmenizi öneririz; çünkü mesajın varsa ...

 

Facebook'ta silinmiş mesajlar alınabilir mi?

 
Facebook'da bir şekilde sildiğiniz özel mesajı okumak istiyorsunuz. Bununla birlikte, silinen iletiyi nasıl alacağınızı veya ne de geri yükleyeceğinizi bilmiyorsunuzdur. Açıkçası, Facebook silinen mesajlar için kendisini suçlamıyor; bu nedenle mesajı yine de Facebook'tan geri getirme yükümlülüğünü beklemek haksızlıktır. Ancak arşivinizi Facebook'ta bulabilirsiniz; bir arşiv aldığınızda daha sonra sildiğiniz iletilere dönmek istediğinizde bu arşivden çekilme şansınız olabilir ve silinen iletileri geri alabilirsiniz. Bunu nasıl yapacaksın?
Başlamaya başlamak için, üstte görünen Facebook'un mavi çubuğunun sağ üst köşesindeki Ayarlar'a girelim. Ardından Genel bölümünün altındaki sağdaki ayarı çizebilirsiniz. 'Facebook verilerinin kopyasını indirin.' Burada 'İndirme kopyasının' tıklanabilir bir bağlantı olduğunu göreceksiniz. Bundan sonra ne olacak?
Bu adımı takiben Bilgi İndirme ekranı sunulacaktır. Arşiv Başlat'a bastığınızda, Facebook sizin için hesabınızı yedekleyecek; daha kesin. Zaten Facebook tarafından arşivlerine listeleniyorlar.

Hangi kategorideki Facebook'a ulaşabilirim?

Bunlar, yayınlanan veya indirilen verilerde veya her ikisinde de görüntüleyebileceğiniz Facebook veri kategorisidir. Her bir veri kategorisinin kısa bir tanımını yaptık ve nerede bulabileceğinizi belirttik. Farklı zaman kategorileri için farklı veri kategorileri bulunduğundan, Facebook'a katıldığınızdan beri verilerinizin tümünü bulamayabilir. Facebook sunucularından silindiği için sildiğiniz bilgi veya içeriği bulamazsınız.
Hesabınızın üst kısmındaki hesabınıza giriş yaparak Facebook hesabınıza erişebildiğinizi unutmayın (örneğin, tüm mesajlarınızı bulabilir ve kutunuzda sohbet edebilirsiniz). Ayrıca, topladığımız, toplayan ve depoladığınız veri kategorilerinin zamanla değişebileceğini unutmayın. Böyle bir durumda bu liste güncellenecektir.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski