İphone Giriş Parolasını Unutursanız

İphone Giriş Parolasını Unutursanız 


Yeni nesil iPhone modellerinde Touch ID parmak izi alıcısının yerini Face ID adı verilen bir yüz tanıma sistemi koydu. Bu cihazı vermek için 6099 TL'den fazla paranız yoksa parmak izlerini kullanmaya devam edersiniz. Bununla birlikte, ne olursa olsun, acil durumlarda ikinci seçenek olarak kalması için parolayı girmek kesinlikle gereklidir.

iOS: iPhone Parolasını Unutursanız


IPhone şifrenizi unuttuysanız ne olur? Neyse ki, şifreyi unutursan sıfırlamana izin veren yöntemler var. Genel olarak, yalnızca dört basamaklı parolaların eklenebileceği bir anlamı vardır, ancak aslında karmaşık kodlar girilebilir. Belki karma bir şifre seçtiniz, ancak yine de dört haneli bir sayı girmeye çalışıyorsunuz.


Parola seçeneklerine bakarak ne tür bir parolayı hatırlamayı deneyebilirsiniz, ancak dikkatli olun çünkü yanlış altı deneme durumunda hesap kilitlenir. Birinci yöntem cihazın sıfırlanmasına rağmen tüm içerik silinir.


Sıfırlamadan önce geçerli yedeklemeniz varsa elbette herhangi bir sorun yoktur. Akıl almaz bir sonuç gibi görünebilir, ancak şifreyi hatırlamazsanız bunun bedelini ödersiniz. iTunes size yardım edecek ve içeriği geri yüklemeyi seçtiğinizde cihazınız bağlanacak ve mevcut yedeklemeden geri yüklenecek ve şifre sıfırlanacaktır.

ITunes sana bir şifre sormazsa, şifrenizin cihazınızla eşleşmesini bekleyin ve sıfırlandıktan sonra bir yedekleme yapın. Cihazı iTunes aracılığıyla başka bir bilgisayara kurduysanız, bu işe yaramaz! İşlem tamamlandığında iTunes yedeklemenizi geri yükleyebilirsiniz.





ICloud yedeklemesiyle bir yedekleme yapıyorsanız ve onu kullanarak kurtarmayı denerseniz, cihazın Wi-Fi ve GSM üzerinden etkinleştirilmesi gerekir. Elinizde yoksa bile, bu yöntemle uzaktan erişebilir ve sıfırlayabilirsiniz. Kilit ekranından Kontrol Merkezi erişimini engellediyseniz ve Wi-Fi açık olamazsa, bunlar çalışmaz. Neyse ki kurtarma moduna geçebilir ve bu şekilde sonuna kadar gidebilirsiniz.


Ses seviyesini iPhone 8 ile basıp bırakın, ses seviyesini basılı tutun ve güç düğmesini basılı tutun.
IPhone 7 ile aynı güç ve ses seviyesini basılı tutun.
Eski modellerde Ev ve güç düğmelerine basın.
 

Ekranda kurtarma modu göründüğünde, iTunes'a bağlanın ve Restore tuşuna basın ve devam edin. 

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski