WhatsApp Kullananlar Dikkat WhatsApp'ta Önemli Bir Açık Bulundu



WhatsApp Kullananlar Dikkat WhatsApp'ta Önemli Bir Açık Bulundu


Geçmiş günlerde, duyurulan mesajı silmek bizim için çok önemli ve ilginç bir özellik haline geldi. Bununla birlikte, bugünün bilgileri ile bu sorun bizim için bir kabus haline geldi. WhatsApp 'kaldırılan mesajı silmek' özelliği ülkemizde ve dünyada oldukça ses getirdi ve bu özellik ilgiyle karşılandı.

WhatsApp'ın "bırakılan mesajı sil" özelliği, İspanyol web sitesi Android Jefe tarafından açıklanan bir yöntemle saldırıya uğradı. Bu yöntemle, kullanıcıların silinen mesajları okumadan önce kolayca görebilecekleri açık bir şekilde ortaya çıktı. WhatsApp mesajın 7 dakika içinde silinmesi gerektiğini ve 7 dakika sonra hiçbir işlem yapılamayacağını söyledi. Kullanıcılar mesajları 7 dakika içinde silmiş olsalar bile, Android işletim sistemli telefonlar bildirimleri sakladığı için bu özellik hiç işe yaramıyor.

Android 7.0 Nuga işletim sistemi ile çalışan bu yöntem için, App adlı Nofitasyon Geçmişi cihazınıza yüklenmiş olmalıdır. Belirtilen uygulama, tüm bildirimlerin telefona gelmesini engeller ve kullanıcının iletileri görmesini sağlar.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski