Fabrika Ayarlarına Sıfırlanan Telefondan Nasıl Veri Kurtarılır?





Samsung, hard reset sıfırlama işlemi yapanlardan whatsApp mesajlarının geri alınabileceği konusunda giderek daha fazla soru alıyor. Tabii ki, sıralama tercih edilen markalara göre değişir. Örnek olarak, mesajların Huawei fabrika ayarlarına döndürülüp döndürülmediği geri yüklenebilir. Tabii ki, bu görecelidir ve fotoğraf geri getirmenin mümkün olup olmadığını söyleyenler var. Evet kurtarma mümkündür. Ancak belirli koşullar vardır ve bu şartları uygulamak isteyenler özel kurtarma şirketleri ile görüşebilir. Ancak kurtarma için yüksek fiyatlar istiyorlar. Fabrika ayarlı telefondan veri kurtarma Ücretli programlardan kurtarma yüksek. Söylediğimiz gibi, yerine getirilebilecek hallerde alınabilecek bazı koşullar vardır.
Ücretsiz program ile çoğunlukla az miktarda bilgi elde edilir. Silinenleri kendiniz almak istiyorsanız, silinen mesajları kurtarma ve veri silme programımıza bir göz atmanızı öneririz. Veri kurtarma koşulları İlk önce, silinen cihaz üzerinde herhangi bir işlem yapılmamalıdır. Silinen verilerde açılan alana başka bir bilginin gelmesiyle, silinen veriler artık kurtarılamaz. İnternet, uygulama ve kamera özellikleri cihazdan kullanılmamalıdır. Isıyı işlemek için ısı olmak daha verimli olacaktır. İlk saatler çok önemli olabilir. Silinen diskte veya cihazda bir donanım arızası varsa, kesinlikle veri kurtarma merkezlerine başvurmalısınız.
Duruma bağlı olarak, yol haritalarına göre işlenirler. Verileri almadan önce, öncelikli veriler belirlenmeli ve işlemi yapacak kişiye aktarılmalıdır. Gereksiz verilerle uğraşmamanız önerilir. Bilginin önemine bağlı olarak, önce kendinizi veya uzman desteğinizi belirlemelisiniz. Ücretli kurtarma programlarının yorumlarına dayanarak karar vermek istediğiniz bilgilerin riskini almak istiyorsanız, işlem yapabilir ve satın alabilirsiniz. Lütfen alacağınız uygulamanın kapsamına bakınız.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski