İki Açılır Kamerası Olan Telefon Vivo V17 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı





Yakın zamanda tanıtılan NEX 3 modelinde, ekran / vaka oranlı rekabeti tanımayan Vivo, V17 Pro modeliyle ortaya çıktı. Vivo V17 Pro ile ilgili en çarpıcı şey, çift açılır kamera özelliği.

Karışıklığı önlemek için iki mekanizma olmadığı belirtilmelidir. Ön tarafta çift kamera var ve bu açılıyor. İşte Vivo V17 Pro teknik özellikleri ve fiyatı gibi meraklı detaylar!

Vivo NEX 3 5G tanıtıldı! Göze ekran dolduran Vivo NEX 3 5G tanıtıldı! Gözü ekranla doldurur
Uzun zamandır gündemde olan ve ekran tasarımıyla rakipsiz olan Vivo NEX 3 5G piyasaya sürüldü. Vivo NEX 3 5G teknik özellikleri ve NEX 3 5G fiyatı gibi ilgi çekici detaylar!

Vivo V17 Pro - özellikleri ve fiyatı
20: 9 biçimindeki 6.44 inç Süper AMOLED ekran, Full HD + çözünürlük sunar. Parmak izi okuyucusu ekranın altındayken Ultra FullView Ekran adı verilen bu ekran çentik içermiyor.

Vivo V17 Pro - özellikleri ve fiyatı

Kameranın önünde, 32 megapiksel çözünürlüğe sahip ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüğe sahip 105 derecelik geniş açılı bir kamera eşlik ediyor. Düşük ışıkta daha iyi selfie çekimi için flaşlı ve gece modlu kameralar, daha önce de belirttiğimiz gibi açılıp kapatılabilen bir mekanizmaya bağlanır.

Arkasında, 48 Megapiksel Sony IMX582 ana kameraya 13 megapiksel telefoto ve 8 megapiksel geniş açılı kamera ve 2 megapiksel derinlik algılama sensörü eşlik ediyor. 2x optik zoom ile 2,5 cm'den makro fotoğraflar çekebilirsiniz.



8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı, telefon Snapdragon 675 işlemci tarafından desteklenmektedir. 11 nm üretim prosesi ile üretilen Snapdragon 675, 2 GHz'de çalışan sekiz çekirdekli bir işlemcidir.

4100 mAh batarya ile çalışan ve 18W hızlı şarj ile donatılmış, telefon Android Pie ve Funtoch 9.1 ile birlikte geliyor. Vivo V17 Pro'nun fiyatı 420 dolar civarında.

Post a Comment

Yorum yapmayı unutmayın lütfen, yorum yaparken:
1. Yaptığınız yorumun, mutlaka konu ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için mail atabilirsiniz

Daha yeni Daha eski